Un bărbat care seamănă leit cu prinţul Harry se teme pentru viaţa sa, după ce ducele a spus că a ucis 25 de talibani: Mama mi-a spus să port ochelari în public
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Rhys Whittock
Facebook Rhys Whittock
Rhys Whittock, un britanic care seamănă foarte bine cu prinţul Harry, spune că acum se teme pentru viaţa sa, după ce ducele de Sussex a dezvăluit că a ucis 25 de talibani pe vremea când era pilot de elicopter. 

Rhys Whittock, în vârstă de 39 de ani, lucrează ca sosie a lui Harry din 2017 şi a călătorit în toată lumea graţie asemănării aproape identice cu al cincilea om în linia de succesiune la tron. 

Însă lucrurile s-au schimbat după ce Harry a scris în cartea sa, Spare, că a ucis 25 de talibani când era pilot de elicopter în Afghanistar. 

"Mama mi-a dat un mesaj despre declaraţiile lui Harry, şi m-au trecut fiorii. Spunea că din cauza faptului că Harry a spus ce a făcut în armată, acum este o ţintă. Trebuie să porţi ochelari în public. 

Oamenii mă confundă zilnic cu Harry, aşa că este o problemă atunci când cineva cu care semeni are probleme de securitate. Experţii sunt de acord şi ei că a fost o greşeală că a făcut publică această informaţie. S-a pus şi pe el, dar şi pe familia sa într-un pericol care nu era necesar. Cred că memoriile lui ar fi trebuit filtrate de serviciile de securitate britanice întâi. Este bizar că nu s-a întâmplat asta, mai ales că va avea nevoie de pază suplimentară când va mai veni în Marea Britanie", a spus Whittock, citat de Daily Mail

Rhys Whittock a refuzat să le spună reporterilor în ce zonă a Angliei se află în aceste momente. 

"Deşi eu arăt destul de mult ca el, nu am un anturaj numeros când ies din casă, aşa că eu cred că ar trebui să fie destul de clar pentru oameni că nu sunt Harry. Dar sunt destui nebuni pe lume! Nu mi s-a oferit pază pentru munca pe care o fac până acum, aşa că aş fi destul de ezitant în a mai lucra ca sosie a lui Harry în contextul actual. În mod normal, e drăguţ când oamenii cred că sunt Harry, dar în ultimele zile mi-am păstrat o deghizare. 

Am fost mereu un fan al prinţului Harry, dar acum trebuie să meargă mai departe cu viaţa lui", a mai spus bărbatul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel