Un bărbat care a intrat cu mașina în pietoni a fost LINȘAT de martorii accidentului
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
Un șofer a murit linșat de martorii accidentului pe care l-a provocat intenționat. 

Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina pe un trotuar, încercând să lovească pietoni. Martorii de pe margine l-au scos din mașină pe șofer și l-au bătut, scrie CNN

Șoferul a fost implicat într-o altercație verbală în jurul miezului nopții în clădirea unei companii din Hawthorne, după care i s-a cerut să plece, a declarat Departamentul Sheriffului din Los Angeles (LASD) într-un comunicat de presă. Hawthorne se află la aproximativ 40 de kilometri de Los Angeles.

Martorii au încercat să intervină

Bărbatul a plecat, dar după un timp s-a întors și a intrat cu camionul pe trotuar, trecând la limită pe lângă mai multe persoane, potrivit comunicatului. În cele din urmă a pierdut controlul asupra mașinii sale și a lovit un copac.

Spectatorii la scenele nemaivăzute au încercat să-l scoată pe bărbat din camion, dar a acesta reușit să fugă cu mașina pe o distanță scurtă înainte de a se lovi de o clădire. Oamenii prezenți l-au scos din mașină și a urmat o „altercație fizică”, se arată în comunicat.

Paramedicii au declarat decesul la fața locului

"Ofițerii de poliție din Hawthorne l-au văzut pe șofer întins pe pământ, suferind ceea ce părea a fi o politraumă", a transmis LASD. "Paramedicii au oferit primul ajutor, dar a fost declarat decesul la fața locului".

Identitatea șoferului nu a fost făcută publică. Cauza decesului va fi stabilită de către ofițerul legist din Los Angeles.

Un brăilean a dat cu mașina peste agresorul fratelui său

Momentul în care un bărbat a lovit intenționat cu mașina un tânăr aflat la marginea șoselei a fost surprins de camerele de supraveghere. Acesta din urmă l-ar fi înjunghiat pe fratele șoferului. 

În imagini se observă cum un tânăr de 29 de ani, care stătea în afara părții carosabile, a fost spulberat de mașină, cu toate că a încercat să se ferească. 

Șoferul de 36 de ani nu a consumat băuturi alcoolice, potrivit Poliției, ci ar fi vrut să se răzbune pe tânăr. Bărbatul de 29 de ani l-ar fi înjunghiat pe fratele șoferului, cu puțin timp înainte, în apropierea unei frizerii de pe Șoseaua Râmnicu-Sărat, scrie debraila.ro.

Tânărul înjunghiat și cel lovit au fost transportați la spital. Șoferul de 36 de ani a ajuns la sediul Poliției, la audieri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel