Data publicării:

Una dintre victimele incendiului produs la rafinăria Petrobrazi a murit la spital

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Una dintre victimele incendiului care a avut loc, luni după-amiază, la rafinăria Petrobrazi a decedat la spital, a precizat, miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Mihaela Florescu.

Bărbatul în vâstă de 59 de ani a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca, având, conform Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, arsuri de gradul III-IV, prin flacără, pe aproximativ 72% din suprafaţa corpului şi arsuri de căi aeriene superioare.

O altă victimă, un bărbat în vârstă de 55 de ani, care avea arsuri de gradul II-III, prin flacără, pe circa 15% din corp, a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

De asemenea, un bărbat de 60 de ani a suferit traumatism la un picior, însă a refuzat examinarea şi transportul la spital.

Poliţia Prahova a deschis un dosar penal în acest caz, iar cercetările, pornite iniţiat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, se extind şi pentru ucidere din culpă, a menţionat Mihaela Florescu.

Reprezentanţii OMV Petrom au transmis, luni, că rafinăria se afla în prima săptămână a unui proces de revizie a cărui durată este de şase săptămâni, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel