Un bărbat a intrat cu maşina într-un grup de oameni care s-au luat la bătaie, rănind 5 persoane
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Un bărbat a intrat cu maşina într-un grup de oameni care s-au luat la bătaie, rănind 5 persoane - Foto Pexels
Un bărbat a intrat cu maşina într-un grup de oameni care s-au luat la bătaie, rănind 5 persoane - Foto Pexels
Un bărbat a intrat cu maşina într-un grup de persoane în timpul unei încăierări într-o parcare, sâmbătă, în oraşul Dusseldorf din vestul Germaniei, rănind cinci persoane, transmite DPA.

Cinci bărbaţi au fost răniţi atât de grav încât au trebuit să fie transportaţi la spital pentru tratament, potrivit poliţiei şi parchetului. Şoferul a fugit de la locul faptei după incident, care a avut loc sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 4:05.

Poliţia a anunţat că a reuşit să aresteze un suspect în vârstă de 37 de ani la scurt timp după atac

Cu toate acestea, poliţia a anunţat că a reuşit să aresteze un suspect în vârstă de 37 de ani la scurt timp după aceea. O echipă de omucideri a fost constituită pentru a investiga tentativa de crimă. Potrivit anchetatorilor, indivizii care s-au încăierat participaseră anterior la o petrecere. 

 

Vezi și - Germania urmează să fie lovită de un val de falimente. Firmele refuză să-și mai plătească facturile: Ultima dată când a existat acest efect a fost la criza financiară din 2008

Tot mai multe companii germane își plătesc facturile cu întârziere sau nu își plătesc deloc facturile, iar un expert trage un semnal de alarmă: „După asta, de obicei există o criză”. 

Din cauza crizei energetice și a inflației în curs de desfășurare a Germaniei, companiile sunt din ce în ce mai incapabile să-și plătească facturile și noi date arată că țara va fi lovită de un val de falimente în viitorul apropiat.

Datele provin de la Atradius, una dintre cele mai mari agenții de asigurări de credit și de colectare a datoriilor din lume, care raportează o creștere semnificativă a notificărilor restante, la fel cum a raportat și în 2008. Companiile germane își plătesc facturile din ce în ce mai târziu, iar unele pur și simplu nu plătesc deloc.

„Observăm o creștere a notificărilor restante”

„Observăm o creștere a notificărilor restante”, a spus Frank Liebold, care conduce afacerea germană de asigurări de credit la Atradius. Acesta a precizat pentru Die Welt că „această creștere probabil se va accentua în următoarele săptămâni”.

Termenul „întârziat” în legătură cu aceste notificări nu înseamnă doar că facturile nu au fost plătite la timp, dar nici nu au fost plătite în urma termenelor ulterioare. Rapoartele accelerate ale companiilor care nu plătesc este un semn puternic că o criză se apropie, potrivit lui Liebold.

„Este un indicator principal. După aceea, de obicei există o criză. Ultima dată când a existat acest efect a fost la criza financiară din 2008.”, a spus el. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel