Un bărbat a încercat să jefuiască o bancă, dar a eșuat din cauza scrisului urât. Angajații nu i-au înțeles biletul de amenințare
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat a încercat să jefuiască o bancă, dar a eșuat din cauza scrisului urât / Foto: Pixabay
Un bărbat a încercat să jefuiască o bancă, dar a eșuat din cauza scrisului urât / Foto: Pixabay
Un bărbat a vrut să jefuiască o bancă, dar a plecat cu mâna goală din cauza scrisului urât deoarece angajații nu au înțeles ce scrie pe biletul de amenințare.

Un bărbat  din Sussex a vrut să jefuiască o bancă, dar a plecat cu mâna goală din cauza scrisului urât deoarece angajații nu au înțeles ce scrie pe biletul de amenințare, scrie The Huffington Post

Pensionarul Alan Slattery, în vârstă de 67 de ani, a plecat cu mâna goală din banca, după ce casierii nu au reușit să înțeleagă ce scria pe biletul primit de la bărbat. Totuși, bărbatul a renunțat la ideea sa. Și-a încercat norocul în altă bancă, iar de acolo a reușit să plece cu  plecat cu 3.300 de dolari. Apoi a urmat o altă tentativă eșuată. Poliția din Sussex a postat pe Twitter o imagine cu bărbatul și cu biletul folosit de acesta.

“Paravanul tău nu va opri ceea ce am, doar dă-mi  bancnote de 10 și de 20. Gândiți-vă la ceilalți clienți”, scria pe bilet. 

Într-un final pensionarul a fost identificat după ce a fost surprins pe camerele de supraveghere. El a fost arestat în apropierea casei sale. Bărbatul a pledat vinovat pentru o acuzare de jaf și două acuzații de tentativă de jaf în iulie. Un judecător l-a condamnat la șase ani de închisoare.

Bijuterii în valoare de 200.000 euro, furate și ascunse de o menajeră în cutii cu cremă de mâini 

O menajeră din Republica Moldova, bănuită că în Franța a furat bijuterii în valoare de 200.000 de euro de la o familie de turci, a fost prinsă săptămâna trecută, la Albița ,de polițiștii de frontieră români. Femeia a încercat să treacă granița având asupra ei aproape un kilogram de aur.

Incidentul s-a produs în noaptea de marți spre miercuri la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa. Polițiștii de frontieră au descoperit în bagajele femeii 910 grame de aur, trei ceasuri din metal prețios și suma de 4.340 de euro.

Obiectele fuseseră ascunse în cutii cu cremă de mâini şi în recipiente cu ulei de motor.Polițiștii au făcut verificări în baza de date și au aflat că femeia de 37 de ani este suspectă în cadrul unui mare furt făcut în Franța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel