Un bărbat a fost ucis de către un coleg, în Bihor, după o ceartă pentru o datorie de 60 de lei
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Fotografie creată de Donald Tong, de la Pexels
Fotografie creată de Donald Tong, de la Pexels
Un bărbat din Bihor a fost ucis cu lovituri de cuţit de către un coleg, după o ceartă pentru o datorie de 60 de lei. Totul s-a întâmplat în locuința în care erau cazați cei doi. 

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Bihor, a fost ucis cu lovituri de cuţit de către un coleg de muncă, după o ceartă între cei doi pornită de la faptul că victima ar fi avut de recuperat de la agresor suma de 60 de lei.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, crima a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, într-o locuinţă în care erau cazaţi cei doi colegi de muncă.

CITEȘTE ȘI: Sentința primită de bărbatul care a încercat să-și ucidă copilul, într-o explozie, după ce a pierdut custodia

'Pe fondul unui conflict spontan cu victima, declanşat de o datorie de 60 de lei pe care avea să i-o achite acesteia, la un moment dat, întrucât era agresat verbal şi fizic de către victimă, inculpatul a luat un cuţit, cu care a înjunghiat-o de trei ori, provocându-i plăgi înţepate/tăiate ce au declanşat hemoragii interne produse prin lezarea de organe intraabdominale (stomac, pancreas) şi structuri vasculare (artera aorta), determinând direct şi necondiţionat decesul victimei', se arată într-un comunicat transmis, joi, de către procurori, potrivit Agerpres.

Agresorul s-a predat singur poliţiştilor, fiind reţinut de aceştia, care au deschis cercetările pentru omor. 

VEZI ȘI: Fostul șef al Poliției Locale Oradea, condamnat după ce și-a înjunghiat soția

Fostul șef al Poliției Locale Oradea, Paul K., a fost condamnat la opt ani și opt luni de închisoare pentru tentativă la omor calificat și lipsire de libertate în mod ilegal după ce, la începutul anului 2021, și-a sechestrat fosta soție și apoi a înjunghiat-o de mai multe ori în parcarea blocului. 

Bărbatul a fost obligat la plata cheltuielilor judiciare în valoare de 3.000 de lei către stat, dar și la plata sumei de 9.347 lei către victimă. 

Soluția publicată pe portalul Tribunalului Bihor arată, de asemenea, că Paul K. are interdicție de a mai purta vreo armă și de a se apropia de locuința ori locul de muncă ale victimei sale timp de cinci ani după ispășirea pedepsei. 

Totuși, soluția nu este definitivă. (Citește continuarea articolului AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel