Un bărbat a făcut accident cu maşina, după care a spus că şi-a ucis soţia
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie creată de Artyom Kulakov, de la Pexels
Fotografie creată de Artyom Kulakov, de la Pexels
Un şofer din Dâmboviţa a provocat un accident rutier, după care a spus că şi-a ucis soţia. Un caz similar a avut loc la începutul lunii decembrie. 

Un șofer s-a răsturnat cu mașina pe o șosea din județul Dâmbovița. Pentru că spunea că și-a omorât soția, polițiștii au mers urgent la adresa indicată de el și au găsit-o pe femeie moartă.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, pe DN 72A, în localitatea Gemenea, s-a produs marți un accident rutier. Polițiștii l-au găsit pe șofer la fața locului, fiind vorba despre un bărbat de 35 de ani, care s-ar fi răsturnat cu autoturismul.

Fiindcă acesta a susținut că și-a omorât soția, un echipaj de poliție a mers urgent la o adresă indicată de el, în satul Mesteacăn, comuna Văleni Dâmbovița. Aici a fost identificată o femeie de 26 de ani, decedată.

S-a constituit o echipă complexă de polițiști, condusă de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, care face cercetări în cauză, urmând să se dispună măsurile legale, scrie Mediafax.

Caz similar la început de decembrie 

Un șofer de 80 de ani a ieșit cu mașina de pe carosabil și, ulterior, i-a mărturisit unui alt conducător auto că și-a ucis soția și fiul. Potrivit primelor informații, cei doi au fost găsiți morți în casă, a transmis Antena3. 

Bărbatul era singur în mașină când a ieșit de pe carosabil. O femeie aflată la volanul altui autoturism a văzut accidentul și a oprit. Ea a observat că șoferul coborâse deja din mașină și era plin de sânge. Acesta i-a mărturisit că nu are nimic, iar sângele nu provenea din urma accidentului, ci îl avea pe haine pentru că și-a omorât soția și fiul. 

A urmat un apel la 112, iar la domiciliul familiei a fost trimis un echipaj de poliție. Într-adevăr, în locuință au fost găsite două persoane moarte - o femeie de circa 60 de ani și un bărbat de aproximativ 30-40 de ani, mamă și fiu. Ambii ar fi fost uciși cu un topor. 

"Un echipaj a fost solicitat la Costeşti, unde o maşină în care se afla doar şoferul a ieşit din decor. Şoferul prezintă contuzii minore. A fost trimisă o ambulanţă B2 cu asistent medical de la Vaslui. Şoferul le-a declarat autorităţilor că şi-a ucis soţia şi fiul acasă, în localitatea Corni Albeşti. A fost trimis echipajul TIM de la Vaslui, s-au deplasat şi reprezentanţi ai primăriei, care au confirmat informaţia.", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu, conform Agerpres. 

Bărbatul a fost condus la sediul poliției și reținut. Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror criminalist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel