Un bărbat a dat în judecată o femeie pentru că ea îl vedea ca pe un prieten și nu își dorea o relație serioasă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat a dat în judecată o femeie pentru că ea îl vedea ca pe un prieten nu își dorea o relație serioasă / Foto: Pixabay, de Jurban
Un bărbat a dat în judecată o femeie pentru că ea îl vedea ca pe un prieten nu își dorea o relație serioasă / Foto: Pixabay, de Jurban
Un bărbat a dat în judecată o femeie și cere despăgubiri de 3 milioane de euro pentru că ea îl vedea ca pe un prieten nu își dorea o relație serioasă .

Un bărbat din Singapore a fost foarte rănit atunci când a fost rănit de o femeie, așa că a decis să intenteze un proces împotriva ei, scrie LAD Bible. K. Kawshigan a întâlnit-o pe Nora Tan în 2016, însă acesta din urmă l-a văzut mai degrabă ca pe un prieten, decât ca pe un potențial iubit.

Bărbatul spune că până în 2020 a crezut că relația lor era puțin mai mult decât atât, deoarece a numit-o "cea mai apropiată" prietenă a lui. Cu toate acestea, Tan a vrut ca partenerul ei să se relaxeze puțin și să reducă timpul petrecut unul cu celălalt. Ea i-ar fi spus că este important să stabilească niște granițe și că speră că asta va avea ca rezultat o prietenie mai bună. Cu toate acestea, Kawshigan nu a văzut lucrurile așa și a amenințat-o cu judecata.

Femeia a mers cu el la consiliere pentru a-l ajuta să treacă peste



Se pare că el i-a dat femeii o scrisoare în care a declarat că are dreptul la "daune financiare din cauza neglijenței de suferință emoțională și posibilă defăimare".

Chiar dacă a spus că intențiile lui au făcut-o să se simtă inconfortabil, Kawshigan i-a dat un ultimatum. El i-ar fi spus femeii fie să cedeze în fața dorințelor lui, fie să sufere "daunele aduse eforturilor lui personale și profesionale", potrivit The Straits Times.

Tan ar fi fost de acord să meargă la consiliere împreună cu Kawshigan pentru a-l ajuta să treacă peste ideea ca ei să fie împreună. Cu toate acestea, după 18 luni de încercări, bărbatul pur și simplu nu a putut trece peste asta.

Tan a decis să nu mai vorbească cu Kawshigan pentru că "nu mai putea face față solicitărilor sale de interacțiune sporită și incapacității lui de a-și respecta limitele personale".

Bărbatul cere daune de 3 milioane de euro



Supărat, bărbatul a dat-o în judecată și a cerut despăgubiri de 3 milioane de euro. El a lansat două procese la Înalta Curte și susține că respingerea ei a afectat "reputația lui stelară" și i-a provocat "traume", "depresie" și alte "impacte" asupra vieții sale.

El susține că toată această încercare i-a afectat capacitatea de a funcționa ca și "comerciant activ și CEO ocupat ziua".

Kawshigan susține că și-a pierdut capacitatea de câștig și parteneriatele de afaceri din cauza prieteniei incomode pe care o avea cu Tan. De asemenea, el vrea acum să fie despăgubit pentru "costurile suportate în programele de reabilitare și terapie pentru a depăși trauma suferită".

Grefierul adjunct al Curții de Stat, Lewis Tan, a declarat: "Această instanță nu va fi un accesoriu  în încercarea sa calculată de a forța logodna cu pârâta care, după ani de zile în care a încercat să îl ajute pe reclamant să depășească această problemă, a decis în sfârșit să înfrunte situația".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel