Un bărbat a căzut între vagoanele metroului, în Bucureşti - FOTO în articol
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Pexels
Pexels
Un bărbat din Capitală a căzut între vagoanele metroului, în staţia Anghel Saligny, direct pe şine. 

Conform România TV, acesta ar fi confundat spaţiul dintre vagoane cu uşa de intrare în garnitură. Norocul său a fost că trenul era la capăt de linie şi era, astfel, staţionat, dar şi că a fost observat de mecanic şi de alte persoane din staţie.

Pompierii şi medicii de la SMURD au reuşit să îl scoată pe acesta în viaţă dintre vagoane. Bărbatul era conştient şi cooperant, dar avea mai multe leziuni suferite în urma căzăturii. Acesta a fost transportat la spital pentru mai multe investigaţii. 

În februarie, unui bărbat i s-a făcut rău în metrou. Incidentul a avut loc la stația de metrou 1 Decembrie, transmite RealitateaPlus. La fața locului a ajuns de urgență un echipaj de ambulanță. Salvatorii au efectuat inclusiv operațiuni de resuscitare, dar deocamdată nu se știe ce a pățit acesta. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Pantelimon în stare de inconștiență. Trenul a fost evacuat și circulația oprită timp de câteva minute.

În septembrie 2020, o defecţiune la o şină a dus la o explozie, iar o staţie întreagă a fost evacuată. Problema tehnică ar fi apărut la o şină, iar prin forța de frecare dintre roată și şină s-ar fi produs explozia. Din primele date, oamenii au fost evacuaţi și nu au existat persoane care să necesite îngrijiri medicale.

Un geam a căzut în capul unui călător 

În 2019, un alt incident a avut loc la metrou în Bucureşti.

Un bărbat a fost rănit pe scările rulante, după ce a fost lovit în cap de un geam. 

Bărbatul a fost găsit, sprijinindu-se de scările rulante, plin de sânge. Acesta a fost preluat de o ambulanţă, sosită rapid la faţa locului şi a fost transportat la Spitalul Universitar în stare de conştienţă. 

Incidentul a avut loc în staţia de metrou din Piaţa Universităţii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel