Un bărbat a câștigat la loterie de 6 ori cu aceleași numere, iar acum nu mai trebuie să muncească niciodată
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat a câștigat la loterie de 6 ori cu aceleași numere, iar acum nu mai trebuie să muncească niciodată / Foto: Pixabay, de Alejandro Garay
Un bărbat a câștigat la loterie de 6 ori cu aceleași numere, iar acum nu mai trebuie să muncească niciodată / Foto: Pixabay, de Alejandro Garay
Află în articol povestea bărbatului care a câștigat la loterie de șase ori cu aceleași numere.

Raymond Roberts din Fall River, Massachusetts, a câștigat la loterie șase premii consecutive. El poate acum să nu mai muncească niciodată, asta pentru că jocul presupune ca cel care câștigă să încaseze un venit lunar de 25.000 de dolari, pe tot parcursul vieții sale, scrie Daily Star

Bărbatul a decis să ia suma totală rezultată din cinci dintre biletele câștigătoare, primind astfel de cinci ori câte 390.000 de dolari (320.000 de lire sterline), ceea ce a însemnat un total de 1,95 milioane de dolari (1,6 milioane de lire sterline).

Pentru al șaselea bilet, el a optat pentru cei 25.000 de dolari pe lună pe viață. Întrebat de ce a luat decizia bizară de a cumpăra șase bilete la aceeași tragere, el a descris-o drept "intuiție".

Ce vrea să facă cu banii

Raymond Roberts a adăugat că avea o presimțire bună în privința cifrelor și că a făcut-o de mai bine de 20 de ani. El a mai spus că în sfârșit a venit timpul pentru premiul cel mare.

Întrebat despre ce vrea să facă cu banii, câștigătorul cu barbă albă a spus că plănuiește să-și cumpere o motocicletă nou-nouță și să plece la drum înainte de a planifica ce să facă cu restul sumei.

El nu este singurul câștigător, deoarece magazinul care a vândut biletul va primi un bonus de 5.000 de dolari (4.000 de lire sterline) pentru fiecare dintre cele șase bilete, ceea ce înseamnă un total de 30.000 de dolari.

Fiecare bilet costă 2 dolari. Participanții trebuie să aleagă cinci numere între unu și 48. Loteria de stat din Massachusetts a declarat într-o declarație: "Raymond Roberts Sr. de la Fall River este câștigătorul a șase premii de 25.000 USD pe an pentru viața în jocul multi-stat Lucky for Life, după ce a egalat primele cinci numere de pe șase bilete pe care le-a depus pentru extragerea care a avut loc miercuri, 14 decembrie"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel