Un avion medical s-a prăbușit în SUA. Nu există supraviețuitori
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un avion medical s-a prăbușit în SUA. Nu există supraviețuitori / Foto: Pixabay, de Ciarán Ó Muirgheasa
Un avion medical s-a prăbușit în SUA. Nu există supraviețuitori / Foto: Pixabay, de Ciarán Ó Muirgheasa
Un avion medical s-a prăbușit în sud-vestul Statelor Unite.

Cinci persoane aflate la bordul unui avion medical şi-au pierdut viaţa după ce aparatul de zbor s-a prăbuşit vineri seara în statul Nevada, sud-vestul Statelor Unite, relatează Agerpres, citând Xinhua.

Care Flight, un program al Autorităţii Regionale pentru Servicii Medicale de Urgenţă (REMSA), a anunţat sâmbătă într-un comunicat că o aeronavă Pilatus PC-12 a ieşit de pe radar vineri, la ora locală 21:45 (05:45 GMT sâmbătă), în apropiere de Stagecoach, Nevada.

VEZI ȘI: Accident aviatic devastator. Cel puțin 16 oameni au murit, după ce un avion de pasageri s-a prăbușit - Video

Cine se afla la bordul avionului



La bordul avionului se aflau un pilot, o asistentă, un paramedic, un pacient şi un membru al familiei pacientului, potrivit comunicatului.

Biroul şerifului din comitatul Lyon a confirmat că Centrul de Dispecerat a primit mai multe apeluri cu privire la un posibil accident de avion în Stagecoach vineri seara, iar aeronava a fost localizată de echipele de căutare şi salvare.

Biroul şerifului a declarat că, în coordonare cu Comisia Naţională pentru Siguranţa Transporturilor (NTSB) din SUA, încearcă să stabilească cauzele accidentului. O echipă formată din şapte anchetatori urma să sosească până sâmbătă seara în Nevada pentru a investiga cauzele prăbuşirii avionului medical, a precizat NTSB.

VEZI ȘI: Mesajul postat de Elena, una dintre cele 68 de victime ale accidentului aviatic din Nepal, fix înainte de prăbușirea aeronavei. Era însărcinată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel