Un avion, deviat din Praga către Grecia, din cauza unui pasager violent
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Compania aeriană israeliană El Al spune că zborul din Praga a fost deviat către Grecia din cauza unui pasager violent.

Compania aeriană națională israeliană El Al ELAL.TA a declarat într-un comunicat că un zbor din Praga a trebuit să fie redirecționat către Grecia după ce un pasager s-a comportat într-un mod violent, joi, 8 februarie. Circumstanțele din spatele incidentului sunt investigate, potrivit comunicatului, transmite Reuters.

Pasagerul a fost scos din avion de către polițiștii din Grecia.

"El Al are o politică de toleranță zero față de violență și vom continua să asigurăm siguranța pasagerilor noștri", se arată în comunicat.

Pasagerul ar fi încercat să intre în cabina pilotului

N12 a raportat că agenții de securitate l-au reținut pe pasagerul de la bordul zborului după ce acesta a încercat să se infiltreze în cabina de pilotaj.

Pasagerul, care a fost descris de N12 drept „cel mai probabil un arab”, a fost încătușat înainte de a fi escortat din avion, în Salonic.

Anul trecut, un zbor El Al de la Aeroportul Ben-Gurion la Roma, Italia, a fost forțat să se întoarcă deasupra Mării Mediterane după ce a fost semnalat fum din interiorul cabinei. Aeronava, un Boeing 737-800, a efectuat cu succes o aterizare de urgență la Larnaca, scrie Jerusalem Post.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel