Un avion care aparține de Latam Airlines a avut o problemă tehnică în timpul zborului. Mai mulți pasageri au fost răniți după ce au fost aruncați din scaune
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Mai mulți pasageri care călătoreau cu Latam Airlines au fost răniți după ce aeronava a avut o problemă tehnică.

Un ”eveniment tehnic” care a provocat o ”mișcare puternică” a dus la rănirea a mai multor persoane care călătoreau cu un zbor al companiei Latam Airlines.

Aeronava Boeing 787 Dreamliner călătorea de la Sydney la Auckland.

Un pasager a declarat pentru New Zealand Herald că aeronava ”a înghețat” după o ”cădere bruscă”.

Compania aeriană a precizat că șapte pasageri și trei membri ai echipajului au fost transportați la spital după ce aeronava a aterizat în Auckland. Însă autoritățile au transmis că 12 persoane au ajuns la spital și că un pacient este grav rănit. 

Pasageri aruncați de pe scaune

Mai mulți pasageri au fost aruncați de pe scaune în momentul în care aeronava a căzut brusc în timpul zborului, făcându-i să se lovească de tavanul avionului, conform rapoartelor citate de BBC.

”Latam regretă profund orice neplăcere și disconfort pe care această situație le-ar fi putut cauza pasagerilor săi și își reiterează angajamentul față de siguranță ca prioritate în cadrul standardelor sale operaționale”, a transmis compania aeriană într-un comunicat.

Echipajele de urgență care au fost intervenit la aeroport au precizat că au "evaluat și tratat aproximativ" 50 de pacienți până în prezent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel