Un autocar cu 59 de turişti bulgari, răsturnat la Pufeşti. Planul roşu de intervenţie a fost activat 
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: IPJ Vrancea
Sursa Foto: IPJ Vrancea
Patru persoane, inclusiv un copil, au fost accidentate sâmbătă dimineața, în urma răsturnării unui autocar ce transporta 59 de turiști bulgari, pe DN2 - E85, la intrarea în localitatea Pufești.

"Prin apel 112, IPJ Vrancea a fost sesizat că, în jurul orei 05,10, pe DN2-E85, în afara localităţii Pufeşti, un autocar înmatriculat în Bulgaria a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat pe o parte. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un autocar cu 59 persoane de naţionalitate bulgară. Toate persoanele au fost evacuate din autocar, din primele investigaţii fiind înregistrate patru victime cu răni uşoare, trei adulţi şi un minor", a declarat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

A fost activat Planul Roșu de intervenție

Conform informațiilor oferite de poliție, datorită numărului mare de potențiale victime, a fost activat Planul Roșu de intervenție, care însă a fost dezactivat la scurt timp după aceea.

Conducătorul autocarului a fost supus testării cu alcooltestul. Rezultatul a fost negativ.

Din investigațiile preliminare reiese că șoferul autocarului ar fi ațipit la volan.

Investigațiile continuă pentru a determina cu precizie circumstanțele în care a avut loc accidentul rutier, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel