Un ATM bancar a fost furat la Petroșani. Poliția, în alertă
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Un bancomat a fost furat la Petroșani. Polițiștii au intrat imediat în alertă și sunt pe urmele suspecților.

Un ATM bancar situat la intrarea unui magazin din municipiul Petroşani a fost forţat, în cursul nopţii de joi spre vineri, de persoane necunoscute, poliţia şi procurorii de la Parchetul Petroşani declanşând o anchetă în acest caz, scrie Agerpres. 

Poliţia a fost alertată de sistemul de alarmă al automatului bancar şi, în cel mai scurt timp, la faţa locului a ajuns un echipaj care a constatat că aparatul prezenta urme de forţare.

"Poliţiştii din Petroşani, cu sprijinul celor din Serviciul Criminalistic şi al celor de la Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Hunedoara, efectuează cercetări pentru identificarea prezumtivilor autori ai faptei şi stabilirea unui eventual prejudiciu cauzat unităţii bancare proprietară a ATM-ului sau magazinului unde era amplasat acesta", a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţei Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

Un cerc de suspecți a fost deja constituit

Potrivit acestuia, în cauză a fost constituit un cerc de suspecţi, cercetările fiind supravegheate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani.

Cercetările la faţa locului continuau vineri dimineaţa pentru identificarea tuturor materialelor de probă ce vor fi ataşate la dosarul cauzei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel