România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 13 Martie, 12:26
Un arbitru a arătat 8 cartonașe roșii într-un meci de Copa Libertadores. Ce s-a întâmplat
Foto: Agerpres
Meciul de Copa Libertadores dintre Gremio și Internacional s-a terminat cu opt cartonașe roșii, împărțite în mod egal între echipe.

Meciul de Copa Libertadores dintre Gremio și Internacional s-a terminat cu opt cartonașe roșii, împărțite în mod egal între echipe, conform Agerpres. Partida din Grupa E a competiției s-a încheiat nedecis, 0-0.

Primele patru eliminări au fost dictate în ultimele minute de joc, 88 și 89, când Pepe și Luciano Da Rocha Neves, de la Gremio respectiv Edenilson și Moises Barbosa de la Internacional au părăsit terenul de joc.

Patru, apoi alte patru

 

Când lucrurile păreau că s-au liniștit, arbitrul Fernando Rapallini a fost nevoit să intervină din nou, după ce jucătorii de pe băncile de rezervă s-au implicat într-o busculadă. În minutele 90+5 și 90+7, Paulo Miranda și Caio Henrique, de la Gremio, alături de Victor Cuesta și Conceicao Praxedes de la Internacional, au văzut de asemenea cartonașul roșu. A fost necesară și intervenția forțelor de ordine pentru a calma situația.

După această remiză, Internacional este lider în clasamentul Grupei E cu patru puncte, urmată de Gremio, tot cu patru puncte, dar golaveraj mai slab. America Cali ocupă locul trei cu trei puncte, iar Universidad Catolica este ultima, cu zero puncte.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro