Data publicării:

Un arădean a sunat la 112, după ce a primit un colet. "Cu atâtea războaie şi atentate în lume, omul s-a panicat"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Prins când ridica un colet cu heroină. Pachetul venea din Germania / Foto: Pixabay
Prins când ridica un colet cu heroină. Pachetul venea din Germania / Foto: Pixabay

Un arădean a sunat panicat la 112, după ce a primit un colet.

Un arădean a sunat panicat la 112 după ce a primit un colet, pentru care a şi plătit pe loc, transmite Agerpres. Bărbatul a sunat și a spus oamenilor legii că a primit un pachet suspect" în curtea sa. Forţele de ordine au intervenit, dar nu au găsit nimic periculos în colet. În cutia respectivă era un brad de Crăciun.

Bărbatul nu ar fi făcut nicio comandă



Incidentul a avut loc joi, în municipiul Arad. Inițial au fost trimiși la intervenţie poliţişti de la cea mai apropiată secţie, din cartierul Micălaca, dar mai apoi a fost solicitată şi echipa pirotehnică, care a deschis coletul.

"În interior se găsea un brad artificial. Din cercetări, s-a stabilit că, printr-o firmă de curierat, coletul ar fi fost livrat la acea adresă, fără ca locatarul imobilului să fi făcut comanda. În continuare se fac verificări pentru stabilirea destinatarului coletului", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Vecin: Cu atâtea războaie şi atentate în lume, omul s-a panicat



Vecinii bărbatului care a sunat la 112 au spus că acesta nu şi-a amintit să fi făcut vreo comandă.

"A venit curierul, i-a achitat suma, apoi a pus pachetul pe jos, în curtea casei, pentru că nu şi-a amintit să fi făcut vreo comandă. S-a speriat, cu atâtea războaie şi atentate în lume, omul s-a panicat", a spus un vecin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel