Data actualizării:
Data publicării:

Un alt subordonat al Gabrielei Firea avea afaceri cu azile. Mesaj de susținere, șters imediat: "Loialitatea nu este gri"

Autor: Dan Carp | Categorie: Stiri
WhatsApp
INQUAM_Photos_Octav_Ganea
INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Ies la iveală noi nume de subordonați ai Gabrielei Firea care aveau afaceri cu azile. De această dată este vorba despre Cosmin Bărbălău, director al Complexului Cultural Sportiv Studențesc Tei, aflat în subordinea Ministerului Familiei.    

Fostul ministru al Familiei, Gabriela Firea, a spus în repetate rânduri că nu știa despre ororile petrecute în "Azilele Groazei", deși a fost acuzată că mai multe persoane din subordinea sa se ocupau cu astfel de afaceri.

Primul nume care a atras atenția presei a fost Ștefan Godei, angajat la primăria Gabrielei Firea din anul 2016. Firea spus despre Godei că nu-l cunoștea, deși ulterior presa a publicat fotografii în timp ce Godei îi filma cu telefonul conferințele de presă. Godei ar fi fost angajat de asemenea la cabinetul senatorial al Gabrielei Firea până în 1 februarie 2023. Godei conducea ONG-ul ce gestiona azilele groazei din Voluntari și care a generat uriașul scandal.

Cosmin Bărbălău, un alt subordonat al Gabrielei Firea avea afaceri tot cu azile

Acum iese la iveală un alt director subordonat direct Gabrielei Firea, la Ministerul Familiei, care are afaceri cu azile. Este vorba despre Cosmin Constantin Bărbălău, director general al Complexului Cultural Sportiv Studențesc Tei, aflat în subordinea ministerului condus până în urmă cu câteva zile de Gabriela Firea. 

Bărbălău a postat și un mesaj de susținere, în care și-a arătat loialitatea față de Gabriela Firea, în scandalul azilelor de bătrâni, până ca aceasta să demisioneze.

„Loialitatea nu este gri. Este alb-negru. Ori ești loial complet, ori nu ești deloc loial”, scria Bărbălău într-o postare publicată pe 11 iulie pe Instagram. Ulterior, acesta l-a șters. 

1. -imagine fara descriere- (loialitatea-nu-e-gri_30399100.jpg)

Căminele conduse de Cosmin Bărbălău sunt Casa Senior's Heaven și Casa. Pentru unul din ele, ANPC a cerut închiderea, dar s-a răzgândit câteva zile mai târziu, după ce s-au cumpărat prosoape noi. Deși inițial se vorbea despre închiderea azilului până la un an, acesta a fost redeschis după câteva zile, relateză Libertatea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel