Un alt fotballist italian s-a prăbușit în timpul unui meci, dând emoții întregii Italii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
223231_articol
223231_articol

Momente de tensiune la meciul de fotbal Nocerina-Reggina, din al doilea eșalon al Italiei, după ce unui jucător i s-a făcut rău pe teren, la o săptămână de la moartea lui Piermario Morosini. Clubul la care este legitimat fotbalistul a anunţat că nu este vorba de ceva grav.

Marco Pomante s-a prăbuşit pe teren la meciul dintre echipa sa, Nocerina, şi formaţia Reggina, după ce la o fază de joc la mijlocul terenului a primit o lovitură în zona gâtului, în minutul 47 al partidei.

Arbitrul, care a fost atenționat de către ceilalți jucători de pe teren că un coleg al lor se află căzut pe teren, a permis intrarea în spațiul de joc a personalului medical.

Fundaşul în vârstă de 28 de ani, originar din Abruzzo, a fost scos de pe teren şi transportat la spital, fiind însă  conştient.

"Când s-a prăbuşit pe teren ne-am îngrijorat, dar am înţeles apoi că nu era grav. Pomante este la spital pentru a i se face unele teste, dar este conştient şi se simte bine", a declarat purtătorul de cuvânt al clubului Nocerina, Giuseppe Sicignano.

Incidentul a panicat întreaga Italie, deoarece survine la o săptămână după decesul fotbalistului echipei Livorno, Piermario Morosini, în vârstă de 25 de ani, care a suferit un stop cardiac la meciul cu Pescara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel