Un alt avion a fost afectat de turbulențe. 12 persoane rănite în timpul zborului
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Avionul a aterizat în siguranță la Dublin, dar șase pasageri și șase membri ai echipajului au fost răniți în urma turbulențelor din timpul zborului.

12 persoane au fost rănite într-un avion al Qatar Airways care zbura de la Doha la Dublin, după ce aeronava a intrat într-o zonă cu turbulențe, au declarat autoritățile aeroportului, potrivit The Guardian.

Aeroportul din Dublin a declarat într-un comunicat că avionul a aterizat în siguranță, conform programului, înainte de ora 13:00, (12:00 GMT) duminică.

CITEȘTE ȘI        -      Sunt unele rute mai predispuse la turbulențe aeriene? Schimbările climatice le vor înrăutăți? Află răspunsurile ce te vor ajuta în următoarea călătorie

„La aterizare, aeronava a fost întâmpinată de serviciile de urgență, inclusiv de poliția aeroportului și departamentul nostru de pompieri și salvare, din cauza a șase pasageri și șase membri ai echipajului... care au raportat răni după ce aeronava a suferit turbulențe în timp ce se afla în aer deasupra Turciei”, se arată în comunicat.

Aeroportul nu a oferit detalii cu privire la gravitatea rănilor.

Incidentul a avut loc la cinci zile după ce un britanic a murit din cauza unui suspect de atac de cord și zeci de persoane au fost rănite, când un zbor Singapore Airlines din Londra a intrat într-o zonă cu turbulențe severe.

CITEȘTE ȘI        -      Cât de periculoase sunt, de fapt, turbulențele extreme

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel