Un agresor cu două topoare a întâmpinat forțele de ordine care au venit să-l aresteze / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Captură Youtube
Sursă foto: Captură Youtube
Un bărbat dotat cu două topoare a întâmpinat forțele de ordine care au venit să-l aresteze.

Duminică, 27 iunie, ora 01.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bârlad au fost sesizați de o femeie, de 44 de ani, cu privire la faptul că este amenințată de către concubinul său, în vârstă de 47 de ani. Totul s-a petrecut pe strada Lămâiței, individul fiind extrem de violent și deranjând o stradă întreagă în toiul nopții cu urletele sale.

La solicitarea jandarmilor, care au ajuns primii la fața locului, de a înceta cu tulburarea liniștii și ordinii publice, bărbatul a început să se îndrepte amenințător, fluturând securile spre jandarmi. Aceștia au scos imediat spray-urile paralizante și au acționat pentru a stopa scandalul și amenințările. A fost dus de poliție la Spitalul de Urgență “Elena Beldiman” din Bârlad și internat la secția Psihiatrie, pentru a fi evaluat medical.

“La fața locului s a deplasat o patrulă pentru a interveni, bărbatul fiind găsit în fata blocului unde locuiește, având în mâini doua securi, tulburând astfel ordinea și liniștea publică. Împreună cu o echipa de jandarmi, bărbatul a fost imobilizat și transportat la o unitate medicală pentru evaluare. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și a fost emis ordin de protecție provizoriu.”, a precizat Silvia Manta, purtător de cuvânt la IPJ Vaslui, potrivit VremeaNoua.

Studentă torturată de bărbatul alături de care avea o aventură. Soția acestuia aflase

O studentă de 26 de ani a fost torturată la propriu de bărbatul de 45 de ani alături de care avea o aventură. Soția bărbatului aflase de relația extraconjugală, dându-i motiv acestuia să își terorizeze tânăra amantă. Studenta a fost supusă unor tratamente grotești, fiind legată, bătută, umilită și amenințată, relatează Realitatea.net. 

Studenta și bărbatul de 45 de ani aveau o aventură, care s-a terminat în momentul în care soția acestuia i-a surprins în timpul unor momente intime. Pentru că nu a suportat despărțirea de soție, bărbatul și-a cerut iertare într-un mod care l-a adus în instanță. Și-a filmat amanta în timp ce o tortura, apoi i-a trimis clipul soției. 

Scene de groază filmate

Bărbatul a ademenit-o pe tânără la barul său unde au consumat băuturi alcoolice, apoi i-a propus să meargă la o locuință din apropierea barului. În locuință, tânăra a fost legată și bătută, fiind amenințată cu moartea. Toate acestea pentru ca studenta să își ceară iertare soției înșelate. Toate cele întâmplate au fost filmate de o angajată a bărbatului (citește continuarea AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel