Data publicării:

Un adolescent s-a electrocutat după ce s-a urcat pe tren în gara din Roman

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Un tânăr s-a electrocutat după ce s-a urcat pe tren pentru a se fotografia.

Un adolescent s-a electrocutat după ce a urcat pe un vagon de tren pentru a face selfie. Incidentul s-a produs în orașul Roman, iar victima a fost transportată la spital, potrivit Mediafax.

ISU Neamț transmite că apelul la numărul unic de urgență 112 a fost făcut sâmbătă, la ora 20:15. Pompierii au fost anunțați că o persoană s-a urcat pe un vagon de marfă din gara Roman și a fost electrocutată. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman.

După electrocutare, acesta a căzut lângă vagon. Avea arsuri pe o suprafață mare a corpului

 

Salvatorii au constatat că un adolescent în vârstă de 15 ani s-a urcat pe vagonul unui tren de marfă și s-a electrocutat. Băiatul care încercase să se fotografieze era căzut lângă vagon și avea arsuri pe o suprafață mare a corpului. Paramedicii au acordat primul ajutor victimei, după care au predat-o unui echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță. Adolescentul a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe Roman.

Ulterior, medicii au decis să-l transporte la un spital din București. Transferul va fi făcut cu un elicopter care va decola de la Bacău. Până la Bacău, pacientul va fi transportat de o ambulanță cu medic.

În data de 8 august, două adolescente au avut aceeași soartă

 

Două adolescente în vârstă de 14, respectiv 15 ani, au suferit arsuri după ce s-au urcat pe un tren de marfă, garat în staţia Roman, scrie Agerpres.  O a treia adolescentă, care s-a urcat şi ea pe tren, a scăpat nevătămată, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

„Până la sosirea forţelor de intervenţie, adolescentele au fost degajate de pe trenul de marfă pe care se aflau. Toate cele trei persoane sunt asistate de către echipajele medicale aflate la faţa locului, două dintre acestea prezentând arsuri. Cele trei fete sunt conştiente şi cooperante. O adolescentă de 15 ani prezintă arsuri la membrele drepte (superior şi inferior), fiind asistată de către echipajul SAJ, o adolescentă de 14 ani prezintă arsuri pe haine, iar a treia persoană de 13 ani nu prezintă arsuri sau alte efecte", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Poliţiştii de la Biroul de Transporturi Feroviare au deschis un dosar penal şi efectuează cercetări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel