Data actualizării:
Data publicării:

Un adolescent de 15 ani și-a masacrat familia pentru că era pedepsit

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Un adolescent de 15 ani a găsit în pedeapsa primită un motiv destul de bun pentru a-și împușca familia. 

Un adolescent și-a împușcat părinții după ce i s-a interzis să folosească internetul din cauza notelor proaste la școală, a spus poliția spaniolă, conform The Sun. Tânărul de 15 ani și-ar fi ucis și fratele mai mic și a petrecut trei zile locuind cu cadavrele familiei sale în casa familiei de pe Costa Blanca, înainte de a mărturisi crima.

Se presupune că a folosit o pușcă de vânătoare pentru a-și împușca mai întâi mama, înainte de a-și ucide fratele de 10 ani. Crimele oribile au avut loc marți, 8 februarie. 

Și-a împușcat tatăl când a ajuns acasă

Anchetatorii cred că adolescentul și-a împușcat tatăl când a ajuns acasă la proprietatea de lângă Elche, la sud de Alicante, numită Algoda, mai târziu în aceeași zi. Surse din poliție spun că adolescentul a decis să își ucidă părinții după ce aceștia l-au pedepsit pe băiat pentru notele sale slabe la școală și pentru lipsa ajutorului la treburile casnice.

Se pare că mama și tatăl au blocat accesul la internet de pe telefonul său mobil și i-a luat consola de jocuri video după ce adolescentul a rămas în urmă la școală. Rapoartele locale sugerează că tânărul a picat cinci examene cheie de sfârșit de an înainte de crimele groaznice.

Adolescentul ar fi mărturisit crimele când un vecin a întrebat unde se află părinții și fratele său mai mic.

Crimă rezolvată după mai bine de jumătate de secol

O probă ADN și un expert în genealogie în vârstă de 20 de ani au ajutat poliția din SUA să identifice bărbatul care a răpit, violat și ucis o fetiță de 9 ani, într-un caz care a zguduit un mic oraș din Pennsylvania în urmă cu aproape șase decenii, scrie CBC News.

Poliția de stat a exhumat corpul atacatorului mort de mult timp luna trecută și a spus că ADN-ul acestuia se potrivea exact cu ADN-ul lăsat pe jacheta victimei, Marise Ann Chiverella, în vârstă de 9 ani, care a fost răpită în dimineața zilei de 18 martie 1964, în timp ce mergea la școală, în Hazleton, la aproximativ 80 de mile nord de Philadelphia. Cadavrul ei a fost găsit în după-amiaza aceea într-o groapă de cărbuni din apropiere. Autoritățile spun că a fost violată și sugrumată. Vezi mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel