Un actor de 84 de ani s-a căsătorit cu o femeie cu 60 de ani mai tânără
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un celebru actor din Rusia, în vârstă de 84 de ani, care a jucat în peste 140 de filme sovietice şi ruseşti, s-a căsătorit cu logodnica sa, cu 60 de ani mai tânără decât el.

Ivan Krasko, un actor legendar din Rusia, s-a însurat cu soţia lui în vârstă de 24 de ani, Natalia Shevel, o fostă studentă de-ale sale, în cadrul unei ceremonii discrete, la care au participat doar apropiaţi ai celor doi "porumbei".

În ciuda controverselor din jurul acestui mariaj neobişnuit, cuplul a transmis, într-un interviu acordat presei din Rusia, că relaţia dintre ei este una de vis.

Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut pe vremea când Ivan Krasko, tată a şase copii, preda arta la Institute of Liberal Education din Sankt Petersburg.

La acea vreme, Shevel, una dintre studentele lui, a început să-i scrie poezii profesorului, arătându-se impresionată de el.

Cei doi nu pot sta nici o zi despărţiţi unul de celălalt şi locuiesc în apartamentul actorului din centrul Moscovei, scrie gandul.info.

Ivan Krasko, care va împlini 85 de ani peste două săptămâni, a mai spus că relaţia lor este una mai mult platonică, dar speră să facă şi copii împreună cu tânăra lui soţie.

Vezi și: Daniela Crudu, filmată pe ascuns în cabina de probă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel