UMF Carol Davila, studio film pentru manele. VIDEO
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila a permis filmarea unui videoclip chiar în incinta bibliotecii facultăţii, iar totul a fost dat în vileag pe facebook.

Cum studenţii nu prea mai vin la bibliotecă, poate se reuşeşte cu ajutorul maneliştilor. Este concluzia la care a ajuns conducerea bibliotecii Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila", care a acceptat filmarea videoclipului unei manele, printre rafturile de cărți.

Situaţia a fost semnalată de un student la medicină pe un site de socializare.

În biblioteca Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" a fost filmat videoclipul unei manele, scrie pe pagina sa de facebook medicul cardiolog Vasi Rădulescu.

"UMF Carol Davila, acea instituție de prestigiu care produce medici, a permis filmarea unui videoclip al unei manele chiar în incinta facultății. În acea bibliotecă am tocit mii de pagini, ca un intelectual tâmpit ce sunt. Am primit acest mesaj de la un student la medicină:

“Domnule doctor Radulescu, vreau sa va arat ceva.
Acesta este un videoclip al unei manele. Este filmat in biblioteca mare din UMF Carol Davila, pe parchetul pe care au calcat, candva, George Emil Palade, Ion Cantacuzino, Prof. Gerota sau Victor Babes.

Aici s-a ajuns, la o asemenea prostitutie pentru cateva mii de euro, probabil, intr-una din cele mai importante institutii academice din tara. Eu, ca student, sunt profund dezamagit. Imi va fi greu sa mai intru la fel in biblioteca. Nu mai spun ca, la unele carti “pipaite” atat de tandru de doamna manelista, noi nici nu avem acces. Sunt prea vechi si valoroase, iar noi suntem doar studenti, nu manelisti.

Nu stiu exact de ce v-am scris, poate pentru ca percep in Dumneavoastra vocea noastra, a celor care (inca) mai speram. Poate va va amuza, poate va va face greata. Aici am ajuns… O seara buna!" este mesajul de pe pagina cardiologului Rădulescu.

Videoclipul este filmat de Carmen Şerban, care e declarat, pentru B1Tv, că nu a plătit niciun ban şi nici nu a comis vreo ilegalitate. VIDEO aici:

După prima postare pe facebook, medicul a revenit cu un UPDATE: "aș dori ca prietenii jurnaliști și din media să nu sară peste treaba asta. E ceva de vis."

Contactat de Realitatea TV , rectorul UMF, Ioanel Sinescu, a spus că a fost declanşată o anchetă internă, ce urmează să stabilească cine a permis realizarea clipului la biblioteca Universităţii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel