Data publicării:

Ultrașii români comemorează Eroii Revoluției - ”Marșul Eroilor” în București

Autor: Mircea F. Cristian | Categorie: Stiri
WhatsApp
Ultrași din București și din întreaga țară organizează pe 21 Decembrie o serie de manifestații dedicate comemorării Eroilor Revoluției Române din Decembrie 1989.

Manifestațiile vor debuta cu „Marșul Eroilor”, de la ora 17:00, din fața Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa". Marșul se va desfășura pe traseul Piața Victoriei – Piața Revoluției – Piața Universității.

La manifestație vor fi prezenți atât tineri din întreaga țară, cât și revoluționarii care s-au aflat în stradă la evenimentele ce au avut loc acum 30 de ani, se arată într-un comunicat de presă primit la redacție.

Manifestațiile comemorative vor fi încheiate printr-un concert caritabil în seara de 21 Decembrie, începând cu ora 20:30 în Club Subteran din București. Pe scenă vor urca artiști hip-hop, care vor cânta „pro-bono”, toți banii rezultați din vânzarea de bilete și alte donații fiind destinați Memorialului Revoluției din Timișoara, pentru conservarea și promovarea amintirii Eroilor Martiri ai Revoluției Române.

Invitați să susțină concerte

 

Artiști consacrați ai genului hip-hop au confirmat prezența la concertul caritabil, artiști precum Tudor Sișu, Cedry2k, Dragonu aka 47, Phunk B și mulți alții.

 

„La exact 30 de ani de la Revoluție, vă așteptăm alături de noi pe toți cei care nu v-ați uitat Eroii, pe toți cei care respectați și prețuiți sacrificiul celor peste o mie de oameni care și-au pierdut viața în decembrie '89 și a sutelor de mii de români care au luptat atunci, pentru libertate și pentru noi, generațiile următoare!

Așadar, vă așteptăm și pe voi în stradă, pentru libertate, pentru o Românie mai bună, pentru Eroii noștri” - au declarat organizatorii din grupul Uniți Sub Tricolor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel