Data publicării:

Ultimul mesaj pe care Marius, tânărul mort în explozia de la Călimănești, l-a transmis soției sale

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Facebook Marius Chiriac
Foto: Facebook Marius Chiriac
Marius Chiriac este unul dintre cei patru oameni care au murit la explozia de la magistrala de gaz din Vrancea.

Marius Chiriac era muncitor pe șantierul Autostrăzii Moldovei, iar viața sa a fost curmată în momentul în care, în timpul lucrărilor, utilajele ar fi produs fisuri la magistrala de gaz care apoi a explodat. Înainte de a se petrece tragedia, bărbatul i-a transmis soției sale, pe Facebook, un mesaj, conform BZI.

Femeia a postat mai multe fotografii cu soțul ei din ziua nunții, alături de care scrisese și un mesaj. „#2septembrie2023 – Ziua noastră specială, ziua în care am devenit o familie. Mulțumim tuturor celor ce ne-au fost alături”, a scris soția sa pe Facebook.

Chiar înainte să aibă loc explozia, Marius Chiriac a reușit să reacționeze în secțiunea de comentarii a postării pe care a făcut-o soția lui. Acesta a comentat cu o inimă, în interiorul căreia scria „Te iubesc”.

CITEȘTE ȘI         -        El este unul din cei patru bărbaţi care au murit în explozia de la Călimăneşti. Marius abia făcuse nunta și urma să devină tată - Foto

Marius Chiriac, un tânăr de 29 de ani, din comuna Cîrligele, județul Vrancea, este printre cei patru muncitori care au murit în urma exploziei de la Călimănești (Vrancea).  Bărbatul abia se căsătorise și aștepta un copil, soția lui fiind însărcinată.

Tânărul lucra pe un utilaj pe șantierul Autostrăzii Moldova atunci când a fost surprins de suflul exploziei. Soția bărbatului este educatoare la grădinița din comuna Cârligele (Vrancea), iar acum este devastată de vestea morții soțului ei. Potrivit primarului comunei Cârligele, Ștefan Moscu, tânărul de 29 de ani nu ar fi trebuit să se afle pe șantier azi-noapte. El ar fi ținut locul unui coleg. 

CITEȘTE ȘI        -        O comisie de la Inspecţia Muncii va cerceta cauzele care au determinat explozia de pe autostradă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel