Ultimul mandat pentru Boc al III-lea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Poze_Senatori_2008_Oltean_Ioan
Poze_Senatori_2008_Oltean_Ioan

Deputatul Ioan Oltean, a declarat, vineri, intr-o conferință de presă, că dacă moțiunea Opoziției trece și guvernul cade, Emil Boc nu va mai fi numit premier.

Oltean a declarat că nu crede că moțiunea va avea succes. Acesta a insinuat că Emil Boc dorește reformarea societății, spunând că îi este imposibil să creadă că Premierul poate pierde bătălia reformei. Laudele la adresa lui Emil Boc nu s-au oprit. Deputatul a continuat, spunând că nu vede un alt Prim-ministru, capabil să conducă țara, în afară de Emil Boc.

Acesta a încercat să-l disculpe pe Boc, zicând despre premier că nu știe să fure și guvernează într-o conjuctură nefavorabilă, de unde și problemele pe care la întâmpină.  Vicepreședintele PDL a relatat un episod când ar fi fost sunat de un telespectator care i-a spus c se bucură că Boc va fi demis, fiindcă astfel fostul primar se va întoarce în Cluj. ”Nu-l meritați”, ar fi spus fanul lui Boc, referindu-se la românii nerecunoscători pentru norocul de a avea un astfel de premier. Ioan Olteanu a spus că, dacă moțiunea va fi votată, Emil Boc nu va mai fi desemnat premier încă odată.

PSD va depune două moţiuni de cenzură pentru că Guvernul va recurge de două ori la procedura angajării răspunderii în Parlament pentru reducerile de pensii şi de salarii, a declarat, miercuri Radu Moldovan, purtător de cuvânt al formaţiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel