Urmărește emisiunea live
Ultimele măsuri. Actorul George Costin: EFECT psihologic TOXIC
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Actorul George Costin a scris câteva rânduri, revoltat, după restricțiile anunțate marți, de autorități. 

„Teatrele, cinematografele, muzeele, bisericile, în fond chiar și restaurantele sunt locuri în care lumea se adună pentru a socializa în mod direct, nu prin avataruri de trib ca pe ”social media” - așa începe actorul George Costin postarea care a strâns sute de reacții. 

Actorul George Costin pune accentul pe faptul că acestea sunt locuri în care „se discută, se comunică, se învață, se descoperă, se practică și se experimentează libertatea de expresie, compasiunea, dialogul etc”.

De asemenea, spune actorul, „sunt adevăratele bastioane ale democrației și ale identității. Locuri în care realizezi că nu ești singur, că adevărul nu este alb sau negru. Sunt locuri în care poate că te duci să uiți frustrarea și furia pe care trebuie că o simți atunci când zarurile și ruleta nu au fost în favoarea ta”. 

În încheiere, George Costin avertizează că, „a închide din nou și discreționar aceste instituții”, fără vreo explicație sau vorbă de compasiune, duce la un efect psihologic toxic. 

„Sigur că vremurile impun măsuri excepționale, dar a închide din nou și discreționar doar aceste instituții fără nicio explicație, fără nicio o vorbă de compasiune pentru cetățeni, va avea un efect psihologic toxic într-o societate și așa îngrijorător de agitată și înrăită”, a precizat George Costin. 

Teatrele, cinematografele, muzeele, bisericile, în fond chiar și restaurantele sunt locuri în care lumea se adună pentru...

Publicată de George Costin pe Marţi, 6 octombrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel