Data publicării:

Ultimele dorințe ale Ginei Lollobrigida: A fost deschis testamentul

Autor: Elena Didila | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa Foto YouTube Guardian News
Sursa Foto YouTube Guardian News
A fost deschis testamentul Ginei Lollobrigida. Care au fost ultimele dorințe ale cunoscutei actrițe. 

După cum a raportat Leggo, actrița a decis să-și împartă bunurile între fiul ei și asistentul ei Andrea Piazzolla.

Testamentul Ginei Lollobrigida

Notarul Barbara Franceschini a comunicat moștenitorilor și legatarilor ultimele dorințe ale actriței care a murit pe 16 ianuarie la vârsta de 95 de ani. Beneficiarii? Jumătate din avere îi revine fiului său Andrea Milko Skofic și cealaltă jumătate îi revine asistentului său,  Andrea Piazzolla.

Lollobrigida, moștenirea împărțită în două 

Actrița s-a stins din viață la vârsta de 95 de ani pe 16 ianuarie. Avocatul lui Piazzolla, Francesca Romana Lupoi, a declarat că clientul său ”intenționează să ducă mai departe dorințele Ginei Lollobrigida, în special în ceea ce privește promovarea imaginii sale și menținerea operelor sale artistice”.

Este știut că există o bătălie juridică între fiul Ginei Lollobrigida și Piazzolla de ani de zile. Skofic, fiul Ginei Lollobrigida, l-a acuzat întotdeuna pe asistentul actriţei că vrea să-şi însuşească bunurile profitând de starea ei fragilă. 

În replică, Piazzola a explicat: ”Cu fiul său relația nu a fost niciodată foarte ușoară. Milko Skofic a avut o mamă foarte faimoasă, nu a avut-o doar pentru el, iar asta a cauzat unele probleme. Pe de altă parte Gina a fost o femeie cu un caracter foarte, foarte puternic, nu a făcut niciodată compromisuri, a dat tot ce e mai bun, și-a dorit tot ce e mai bun”, a declarat fosta asistentă a Ginei Lollobrigida.

Cine este Andreea Piazzolla

În vârstă de 35 de ani, este fostul asistent al Ginei Lollobrigida și a devenit popular în special datorită procesului juridic cu fiul actriței care îl acuză de manipulare și de vânzarea și gestionarea bunurilor Ginei. Piazzolla a lucrat pentru Gina mulți ani. Din 2015, a decis apoi să meargă să locuiască cu partenerul său, și cu fiica sa într-o vilă deținută de Gina Lollobrigida. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel