Ultimele discuţii din PSD, îi confirmă lui Vanghelie locul de viitor primar pe sectorul 5
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Image_2011_03_9_8376446_41_ponta_vanghelie
Image_2011_03_9_8376446_41_ponta_vanghelie

În urma Într-o discuţie cu liderul PSD, Vanghelie a propus organizarea unei conferinţe extraordinare în capitală privind stabilirea unei noi conduceri pentru organizaţia de Bucureşti. Se pare că Ponta nu a fost de acord cu iniţiativa pesedistului, considerând că momentul este inoportun perioadei prin care trece PSD. Totuşi, Vanghelie a obţinut maximul din această discuţie, Ponta, promiţându-i susţinerea în viitorul mandat ca primar în sectorul 5.

Tot Ponta a ţinut să puncteze acest aspect public, el precizând luni în cadrul unei emisinui la care a fost invitat promisiunea făcută lui Marian Vanghelie. “Marian Vanghelie va candida tot la Sectorul 5. O spun eu şi o s-o vrea şi domnul Vanghelie. Aşa funcţionează, ne înţelegem foarte clar, iar organizaţia Bucureşti nu trebuie să mai fie o problemă pentru PSD, ci un sprijin. De destule ori a fost o problemă", a remarcat Ponta.

Tot în cadrul acestei emisiuni, Ponta, a declarat că, în principiu, Oprescu va fi susţinut de PSD pentru încă un mandat în funcţia de primar general.

Citeşte şi:

Marian Vanghelie a intrat în vizorul partidului și este la un pas de excludere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel