Data actualizării:
Data publicării:

Ultimele cuvinte spuse de Diana, tânăra de 19 ani ucisă de urs pe Jepii Mici, atunci când a sunat la 112

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Facebook Diana Maria
Foto: Facebook Diana Maria

Află în articol care au fost ultimele cuvinte spuse de Diana, tânăra de 19 ani ucisă de urs pe Jepii Mici.

Reprezentanții STS au anunțat recent că au fost înregistrate trei apeluri la numărul de urgență 112 înainte ca Diana să fie atacată mortal de urs, iar unul dintre aceste apeluri a fost efectuat chiar de tânăra de 19 ani, în timp ce era atacată de animal. Acum s-a aflat și care au fost ultimele cuvinte spuse de tânără. Diana le-a spus operatorilor că este atacată de urs, în timp ce fugea pentru a scăpa de el, potrivit Observatorul Prahovean.

„Mă atacă. Mă atacă. Mă atacă”, a strigat tânăra la telefon, apoi a căzut într-o râpă adâncă de 200 de metri. Ulterior, ea a fost ucisă de urs.

Apelul inițial la 112 a fost efectuat de către iubitul Dianei. Acesta anunțat că în timpul drumeției, pe traseul Jepii Mici, au întâlnit o ursoaică. Speriată, Diana a luat-o la fugă, iar animalul s-a luat după ea. Tânărul a fost sfătuit, în timpul apelului, să facă zgomot, să se retragă pe potecă, și să nu se întoarcă cu spatele la urs. Mai mult decât atât, acestuia i s-ar fi spus să își abandoneze bagajele pe potecă, în speranța că animalul va fi atras de hrana din acestea și va renunța la urmărire, potrivit Antena 3 CNN.

Tatăl Dianei, mesaj cutremurător

Din păcate, în cele din urmă tânăra de 19 ani a murit, iar ursul agresiv a fost împușcat. Medicii legiști au concluzionat, în urma necropsiei, că Diana Maria și-a pierdut viața din cauza căderii în prăpastie (tânăra a căzut într-o râpă după ce ursul a atacat-o n.r.), rănile și traumatismele suferite de aceasta fiind incompatibile cu viața. Ieri, mama victimei a ridicat trupul neînsuflețit de la sediul IML din Ploiești, iar acum familia îndurerată se pregătește de înmormântare.

„Cu inimile sfâșiate, anunțăm că în data de 9 iulie am trăit cea mai dureroasă zi din viețile noastre. Draga noastră fiică ne-a părăsit în cel mai tragic mod posibil. Drum lin către cer, iubita noastră… Nu te vom uita niciodată. Lacrimile noastre vor curge mereu pentru tine, iar amintirea ta va rămâne veșnic în inimile noastre”, a transmis tatăl tinerei ucise de urs, potrivit BZI.

Testele au arătat că ursoaica nu era turbată şi nici nu avea pui. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel