Ultimele 4 zile cu Mercur în Capricorn. Cele șase zodii care mai pot profita de acest tranzit astrologic
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Planeta comunicării, Mercur, a început tranzitul în Capricorn pe 7 decembrie. Va rămâne în acest semn până la 11 februarie, când va intra în Vărsător. Iată care sunt zodiile care pot să facă schimbări notabile!

Până la 11 februarie, Mercur tranzitează Capricornul, cel mai dur și matur semn al zodiacului! Ce înseamnă asta? Că în discuțiile noastre încă pot să-și facă loc pragmatismul, dar și maturizarea.

Acest tranzit a fost util, chiar dacă Mercur în Capricorn este văzut ca un profesor universitar dur, cu experiență. Poate fi autoritar, rigid, încăpățânat, cu o metodologie foarte clară. Nu are niciun fel de toleranță pentru încercarea unora de a duce în derizoriu anumite subiecte.

Putem fi sceptici. Nu ne lăsăm impresionați de vorbe, dacă nu sunt urmate și de fapte concrete. O să ne alegem în continuare cu mare atenție cuvintele, ca să transmitem informațiile într-un mod mai elevat.

Iată care sunt cele ȘASE zodii care pot profita de aceste zile cu Mercur în Capricorn!

 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur tranzitează la acest semn zona de călătorii, de studii, de filosofie și de spiritualitate. Până pe 11 februarie, te mai poți ocupa de organizarea unei călătorii, mai ales dacă o amâni de multă vreme! Sunt recomandate și vizitele în scop profesional. Ai la dispoziție zile favorabile pentru rezolvarea unor chestiuni administrative, dar și momente potrivite pentru examene. Poți să-ți susții cu toată puterea valorile, dar și principiile în care crezi. Deci nu mai aștepta să treacă timpul!

Leu/Ascendent în Leu

Ei bine, la acești nativi, Mercur este în tranzit în Casa muncii și a stilului de viață. Ai oportunitatea de a îți organiza cât mai eficient toate proiectele de la locul de muncă. Nu îți mai dorești să pierzi vremea fără scop, așa că poți să îți eficientizezi și rutina de zi cu zi. Este adevărat că lista cu ce ai de făcut nu este mică. O să fii mai încăpățânat, iar colegii îți pot reproșa asta. Discuțiile cu ei vor scoate la suprafață rigiditatea ta. Dar astfel îți vei da seama că este nevoie de noutate. Învață, în aceste zile, să îți gestionezi cât mai bine stresul.

Balanță/Ascendent în Balanță

La Balanțe sau cei cu ascendentul în Balanță, Mercur se află în tranzit în Casa familiei, a casei și a confortului emoțional. Poți avea câteva zile de comunicare rigidă cu cei dragi, mai ales că nu prea accepți și alte opinii. Mercur va face o conjuncție cu Pluto înainte de a ieși din Capricorn, ceea ce înseamnă că unele cuvinte vor fi destul de dure. Pe de altă parte, în aceste zile, ai face bine să te gândești mai în amănunt la îmbunătățirea locuinței. Decorează. Renegociază niște utilități. Te bucuri de un simț estetic fabulos, așa că fă ceva cu el în zilele următoare.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur este în tranzit în zona banilor. Iar asta nu îți face rău. Este adevărat că discuțiile despre finanțe vor fi prezente la tot pasul și o să consumi destulă energie ca să îți eficientizezi bugetul personal. Mercur încă vrea de la tine organizare și nu cheltuieli aiurea. Dacă ai nelămuriri sau întrebări legate de domeniul financiar, întreabă-ți apropiații, pentru că sfaturile lor vor fi necesare și te pot liniști. Și da, e clar că trebuie să iei niște decizii, dure pe termen scurt, dar salvatoare pe termen lung. 

Citește continuarea pe Astrosens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel