Data actualizării:
Data publicării:

Ultima eclipsă din 2023. Daniela Simulescu, mesaj pentru toate zodiile

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Ultima eclipsă din 2023 are loc pe 28 octombrie. 

"Pe 28 octombrie, avem ultima eclipsă din 2023. Eclipsele reprezintă o eliberare de tot ce este vechi. Mai ales cele de Lună ca aceasta de sâmbătă, când avem și o Lună Plină în Taur. Putem lăsa în urmă versiunea noastră veche sau orice nu ne mai serveşte în viaţa noastră, să tindem spre o viaţă nouă.

Taurul fiind un semn fix, am putea experimenta o oarecare rezistenţă sau ezitare în faţa schimbărilor care ar putea apărea în viețile noastre. Luna, care guvernează intuiția și emoțiile noastre, va fi în semnul fix al Taurului alături de Jupiter și Uranus, opunându-se Soarelui, care este în semnul fix al Scorpionului, alături de Mercur și Marte. Eclipsa de Lună/Luna Plină este un moment potrivit pentru o ruptură sau renunțare.

Pentru că evenimentul se va petrece pe axa Taur-Scorpion, ne vom confrunta cu nevoia de a ne separa de atașamentele toxice, bolnăvicioase, care ne țin în postura de victimă. Sau măcar pentru a ne da seama care sunt acestea", transmite Daniela Simulescu. 

Emisiunea va fi transmisă marţi, 24 octombrie, de la ora 10:00, pe DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe Facebook şi Youtube. Rămâneţi alături de noi. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel