Urmărește emisiunea live
Uimitor: Fetuși de animale, fotografiați în uterul mamelor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Începutul vieții în regnul animal este un proces miraculos. Transformarea unei celule într-un animal specific speciei sale a prezentat întotdeauna interes pentru cercetătorii din domeniu, care, recent, au reușit să realizeze fotografii uimitoare cu fetuși de animale care se dezvoltă în uterul femelelor.

Cu ajutorul unei tehnologii revoluţionare 4D, cercetătorii au reuşit să realizeze fotografii surprinzătoare cu ceea ce se întîmplă în uterul unor animale, în faza de gestație, relatează Daily Mail.

Imaginile surprind un fetus de elefant asiatic după 12 luni în uterul mamei sale, cu un an înainte de a păși în lumea exterioară, știut fiind faptul că perioada de gestație la elefant este de 22 de luni.

De asemenea, a fost surprinsă și imaginea unui fetus de cățel ajuns deja la nouă săptămâni în uterul femelei, precum și imaginea unui fetus de delfin care pare să zâmbească spre obiectivul camerei de filmat, sau un fetus de pinguin, toate imaginile fiind dovada asemănărilor fetușilor cu adulții din specia lor.

Fotografiile au fost realizate cu ajutorul ultrasunetelor, a unui sistem de calcul grafic şi a unor camere minuscule. Imginile le sunt de mare ajutor cercetătorilor, care pot vedea cum se dezvoltă animalele de la concepţie până la naştere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel