UEFA: Cei mai buni jucători ai sezonului 2017-2018
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
UEFA a anunțat joi, în seara în care s-au tras la sorți grupele Champions League, câștigătorii trofeelor individuale la fotbal pentru sezonul 2017-2018.

Cel mai bun portar al sezonului 2017-2018

Costaricanul Keylor Navas (Real Madrid) a fost desemnat cel mai bun portar al sezonului 2017-2018 al Ligii Campionilor la fotbal, a anunţat joi UEFA, în seara în care va avea loc tragerea la sorţi pentru grupele viitoarei ediţii a competiţiei. Concurenţii lui Keylor Navas au fost brazilianul Alisson, care s-a transferat în această vară de la AS Roma la Liverpool, şi italianul Gianluigi Buffon, care s-a despărţit de Juventus Torino şi a semnat cu PSG. Navas a ajutat-o pe Real să se impună pentru al treilea an consecutiv în Liga Campionilor. Câştigătorul din sezonul 2016-2017 pentru postul de portar a fost Buffon.

Cel mai bun milocaş al sezonului 2017-2018

Luka Modric, fotbalistul croat al lui Real Madrid, a fost desemnat cel mai bun mijlocaş al sezonului 2017-2018 al Ligii Campionilor, a anunţat joi UEFA, cu ocazia tragerii la sorţi pentru grupele viitoarei ediţii a competiţiei. Contracandidaţii lui Modric au fost belgianul Kevin De Bruyne (Manchester City) şi un alt jucător de la Real Madrid, Toni Kroos. Modric a obţinut această distincţie şi în sezonul precedent.

Cel mai bun fundaş din sezonul 2017-2018

Sergio Ramos, jucătorul spaniol al lui Real Madrid, a fost desemnat cel mai bun fundaş al sezonului 2017-2018 al Ligii Campionilor la fotbal, a anunţat joi UEFA, în seara în care se desfăşoară tragerea la sorţi pentru grupele viitoarei ediţii a competiţiei. Concurenţii lui Sergio Ramos joacă tot la Real Madrid, brazilianul Marcelo şi francezul Raphael Varane. Ramos a fost desemnat cel mai bun fundaş din Liga Campionilor şi în sezonul 2016-2017. Real a câştigat ultimele trei ediţii ale competiţiei.

Cel mai bun atacant al sezonului 2017-2018

Cristiano Ronaldo, fotbalistul portughez transferat în această vară de la Real Madrid la Juventus Torino, este cel mai bun atacant al sezonului 2017-2018 al Ligii Campionilor, a anunţat joi UEFA, cu ocazia tragerii la sorţi pentru grupele viitoarei ediţii a competiţiei. Contracandidaţii portughezului au fost argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) şi egipteanul Mohamed Salah (Liverpool). Cristiano Ronaldo a ajutat-o în mai pe Real să câştige pentru a treia oară consecutiv Liga Campionilor. Ronaldo fusese desemnat cel mai bun atacant şi în stagiunea precedentă a competiţiei.

Cel mai bun jucător al sezonului trecut

Luka Modric, conducătorul de joc al lui Real Madrid şi al naţionalei Croaţiei, a fost cel mai bun fotbalist al sezonului trecut, a anunţat joi UEFA, cu ocazia tragerii la sorţi pentru grupele ediţiei 2018-2019 a Ligii Campionilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel