Udrea, răspuns către MRU: La viol nu ne pricepem
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Elena Udrea a respins  acuzația de "viol politic" adusă de  Mihai-Razvan Ungureanu, liderul Forței Civice, care a spus ca a refuzat oferta Mișcarii Populare de "fuziune prin absorbție".

Întrebată cum comentează acuzația de "viol politic" adusa PMP, Elena Udrea a răspuns: "La viol nu ne pricepem, dacă se pricepe domnul Ungureanu, va spune dânsul. Noi credem și am crezut tot timpul că este nevoie de unitate în zona aceasta de centru-dreapta a politicii românești. (...) Ar fi fost o idee și ar fi fost nemaipomenit dacă ideea aceasta reusea, sa se faca o fuziune intre Miscarea Populara, Forta Civica, celelalte partide de centru-dreapta, nu s-a putut din cauza, uitați, unora ca domnul Ungureanu".

Elena Udrea îi consideră "orgolioși" pe M.R. Ungureanu, pe prim-vicepreședintele PNL, primarul Klaus Iohannis, și președintele PSD, premierul Victor Ponta. In opinia sa, Klaus Iohannis e mai orgolios decât Victor Ponta.

Senatorul Mihai-Răzvan Ungureanu a anunţat sâmbătă, la Sibiu, că Mişcarea Populară, PDL şi PNŢCD au dorit 'fuziunea prin absorbţie' a Forţei Civice, lucru pe care îl consideră de neacceptat, scrie Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel