Udrea, printre săteni: Doamna Lenuța, arătați mai voinică la televizor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
elena udrea, turul doi
elena udrea, turul doi

Elena Udrea s-a întâlnit, joi, cu sătenii comunei Ion Creangă, aflată în colegiul în care candidează fostul ministru al Tursimului.

Elena Udrea parcurge uliţa principală a comunei nemţene Ion Creangă pentru a se întâlni cu electoratul. Un grup de săteni o aşteaptă pe mijlocul drumului, scrie rtv.net.

"Sărut mâna doamnă!", o întâmpină un cetăţean. "Să fiţi sănătos!", îi răspunde fostul ministru, în timp ce un alt localnic se apleacă, îi pupă mâna dreaptă, apoi o sărută pe obraji.

"Doamna Lenuţa, arătaţi mai voinică la televizor... V-am vazut la bloc", îi spune unul dintre săteni. "Da?", întreabă zâmbind candidatul-vedetă. "Pe cuvântul meu, v-am văzut în casă nouă", insistă admiratorul. "Şi eram mai mare?", întreabă Elena Udrea. "Da, vă văd în realitate", vine răspunsul.

Cele câteva femei, îmbrăcate modest şi cu batic pe cap nu spun nimic. Bărbaţii continuă dialogul cu "doamna Lenuţa".

"Doamna Lenuţa, l-am văzut pe ăla de la Vâlcea", spune cel care a luat-o în primire pe Udrea. "De la Vrancea, băi...!", îl corectează un consătean.

Elena Udrea ridică uşor din umeri: "Un escroc, mai sunt şi deputaţi escroci, şi-n politică ca peste tot. Unii mai buni, alţii mai răi..."

"Cum suntem noi", intervine acelaşi cetăţean.

"Cum nu sunt românii", subliniază Elena Udrea.

Urmează o poză de grup cu doamnele din comună. Apoi explicaţiile. "Blocurile ANL ... tot eu le-am făcut, s-au făcut în vremea mea". "La Creangă...", spune ca la şcoală o localnică. "Da, la Creangă jos, da", încuviinţează Udrea.

Un cetăţean reclamă cu vehemenţă situaţia politică: "De ce, care-o fost la conducere...sunt tot în Parlament, sunt sanatori...au şi salarii şi pensii, dar se poate treaba asta?".

Fostul ministru îi explică: "Că-i alege lumea, de aia. Că-i alege lumea. Vin pe-aici pe la dumneavoastră şi-i alege lumea".

" Să mai mănânce şi altul o bucata de paine!", cere alegătorul.

"Înainte erau nişte liste. Acum e cu oameni. Trebuie să vă uitaţi, să întrebaţi: băi frate, cam ce-ai făcut tu pentru noi?", spune Elena Udrea continuând discursul: "În ultimele 6 luni trăiţi mai bine? Aţi zis să plece aştia...şi am plecat, că vin ăştia şi rezolvă totul ... Toate sunt mai scumpe"

"A crescut inflaţia şi crescând inflaţia s-au mărit preurile", completează un localnic.

Despărţirea are loc pe un ton optimist.

"Rămâneţi cu bine, ne vedem pe 6 de Moş Nicolae şi punem crucea sus!", spune la plecare candidatul Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel