Udrea: Maior trebuia să fie premier în 2012, nu M. R. Ungureanu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
George Maior
George Maior

Deputatul Elena Udrea reiterează că l-ar vota pe directorul Serviciului Român de Informații, George Maior, dacă acesta ar candida la alegerile prezidențiale, și opinează că fostul membru PSD ar fi fost o variantă mai bună în 2012 pentru funcția de premier, decât a fost Mihai Răzvan Ungureanu.

Elena Udrea susținea în urmă cu o săptămână, la Realitatea Tv, că George Maior ar avea votul său dacă s-ar hotărî să intre în cursa pentru Cotroceni. Rugat să comenteze această afirmație, președintele Traian Băsescu a răspuns, miercuri, la B1 Tv, că exclude o asemenea variantă.

Democrat-liberala l-a lăudat din nou pe directorul SRI, joi, la Adevărul Live, unde a precizat că Maior ar fi fost un premier mai bun decât Mihai Răzvan Ungureanu, al cărui guvern a căzut prin moțiune de cenzură la câteva săptămâni de la instalare.

”Am o părere foarte bună despre Maior şi am spus că l-aş vota la Preşedinţie dacă ar candida. Cred că ar fi fost o soluţie mai bună în 2012 în locul domnului Ungureanu în fruntea Guvernului. Dacă ar candida, cred că ar fi un candidat bun. Depinde din partea cui. Referindu-mă la George Maior, dacă ar candida, l-aş vota cu toată încrederea. Nu am auzit să se gândească să candideze.

Domnul preşedinte Băsescu nu comentează ce spune oricine, are standarde. Domnul Maior nu a ştiut ce face atunci când l-a cununat pe Victor Ponta.Domnul Maior a prins o perioadă extrem de grea în fruntea SRI, a prins două suspendări, dar a ştiut să menţină echilibrul. Are calităţile necesare pentru a intra în competiţia pentru preşedinţie. Cred că ar fi fost mai bun decât domnul Ungureanu ca premier. S-a vorbit la vremea aceea despre această posibilitate”, a declarat Elena Udrea.

Am o părere foarte bună despre Maior şi am spus că l-aş vota la Preşedinţie dacă ar candida. Cred că ar fi fost o soluţie mai bună în 2012 în locul domnului Ungureanu în fruntea Guvernului. Dacă ar candida, cred că ar fi un candidat bun. Depinde din partea cui.Referindu-mă la George Maior, dacă ar candida, l-aş vota cu toată încrederea. Nu am auzit să se gândească să candideze. Domnul preşedinte Băsescu nu comentează ce spune oricine, are standarde.Domnul Maior nu a ştiut ce face atunci când l-a cununat pe Victor Ponta.Domnul Maior a prins o perioadă extrem de grea în fruntea SRI, a prins două suspendări, dar a ştiut să menţină echilibrul. Are calităţile necesare pentru a intra în competiţia pentru preşedinţie. Cred că ar fi fost mai bun decât domnul Ungureanu ca premier. S-a vorbit la vremea aceea despre această posibilitate. Citeste mai mult: adev.ro/mwlxqb

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel