Udrea: Lui Ponta îi plac vacanţele în Dubai şi să meargă cu Mercedes
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
elena udrea, turul doi
elena udrea, turul doi

Elena Udrea a scris, miercuri,  pe Facebook, că Victor Ponta este ,,socialist de caviar”, care imediat ce a ajuns prim ministru a acceptat un Mercedes cadou pentru că nu şi-l putea cumpăra din banii câştigaţi de el.

 ,,Victor Ponta este un mare amator de lux! Socialist de caviar! Lui îi place să îşi petreacă vacanţele în Dubai şi să meargă cu Mercedes. Pentru că niciodată nu şi l-a putut cumpăra din banii câştigaţi de el, cum a ajuns Prim-ministru, a acceptat un Mercedes cadou, sub formă de împrumut, de la o firmă privată!!!” , a scris Elena Udrea pe pagina sa de socializare.

 Victor Ponta a răspuns contestațiilor referitoare la autoturismul hibrid cu care circulă că este vorba de o mașină second-hand, de show-room, primită de SPP cu titlu gratuit până la sfârșitul anului, care nu costă atât de mult pe cât au vehiculat adversarii politici, dar care consumă mult mai puțin.

 Ponta a fost întrebat despre situația limuzinei de 100.000 de euro, pe care o folosește ca premier. ”Limuzina de 100.000 este ca la Radio Erevan. Nu e 100.000. În al doilea rând, este o mașină produsă în 2009, este o mașină second-hand, care până în acest moment a fost folosită ca mașină de show-room. A fost pusă la dispoziția SPP-ului cu titlu gratuit în comodat, nu a costat niciun leu, nu e nici nouă, nici atât de scumpă cum se spunea”, a explicat primul-ministru.

 Victor Ponta a completat că din prima zi de folosire, de marți, de Ziua Mediului, a început să facă economii pentru SPP, ”deoarece consumul acestei mașini este exact la jumătate” decât mașina pe care a avut-o până luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel