Data publicării:

Udrea face pace cu Blaga și renunță la contestații

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp
blaga udrea
blaga udrea

Elena Udrea a anunțat pe blog  că subiectul contestațiilor după Convenția PDL este un subiect închis și că va rămâne în PDL, alături de Vasile Blaga,  pentru a face opoziție împotriva USL.

"După finalul Conventiei Nationale Extraordinare a PDL, multi dintre colegii de partid au ramas cu un gust amar in ceea ce priveste organizarea si desfasurarea evenimentului la care s-a decis drumul partidului. Incepand cu decizia ca din Comisia de Organizare sa faca parte doar sustinatori ai domnului Blaga si pana la refuzul solutionarii contestatiei depuse in timpul numararii voturilor, au fost o multime de nereguli care au generat ideea ca rezultatul anuntat sambata seara la Romexpo a fost fortat. Au fost anuntati la inceperea votului 4359 de participanti si am avut 4615 voturi exprimate!, iar turul doi nu a mai avut loc pentru 36 de voturi obtinute de Vasile Blaga peste procentul de jumatate din voturile valabil exprimate", își începe Udrea postarea pe blog.

Alegerile au luat sfârșit și rămân în PDL

"Celor care au afirmat ca nu stiu sa pierd, le reamintesc faptul ca la locale am fost singurul presedinte de filiala a partidului care si-a asumat rezultatul slab al organizatiei pe care o conducea, cea de Bucuresti, si mi-am prezentat demisia. Apoi, am demisionat din toate functiile detinute in partid, odata cu retragerea intregii echipe Boc. In plus, chiar si acum, dupa Conventia Nationala, am anuntat ca, daca s-ar decide ca alegerile sa fie reluate, nu as mai candida inca o data".

 Asa cum am declarat tot timpul, raman in PDL si vreau ca toti cei care m-au sustinut, jumatate din partid, sa faca la fel, pentru ca este nevoie de absolut toata lumea si sunt convinsa ca partidul s-ar prabusi fara ei. Vom face tot ceea ce tine de noi pentru a asigura unitatea PDL. Ne dorim sa ramanem impreuna si sa ne batem pentru principiile si valorile pe care ni le-am asumat cu totii prin motiunea „Noul Partid Democrat Liberal. O Noua Romanie”. Ne vom bate cu USL cu toata energia noastra, incercand sa demascam incompetenta si impostura celor care guverneaza atat de prost Romania astazi" mai aratăUdrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel