Udrea: Dacă Boc candida la șefia PDL, îl susțineam și mă retrăgeam
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
udrea si boc dece
udrea si boc dece

Elena Udrea a declarat miercuri, la întâlnirea cu mai mulți membri PDL ai unor filiale din județul Cluj, că o candidatură a lui Emil Boc la șefia formațiunii din Modrogan ar fi determinat-o să renunțe la competiția pentru președinția partidului.

”Dacă Emil Boc ar fi candidat pentru preşedinţia PDL l-aş fi susţinut şi nu aş fi candidat eu“, a afirmat Elena Udrea, precizând că pentru ea, Emil Boc reprezintă un reper al PDL, o voce care trebuie ascultată, informează adevărul.ro.

Fostul ministru al Turismului și Dezvoltării s-a arătat nemulțumită de demisia din funcția de premier a lui Emil Boc, din anul 2012. Potrivit Elenei Udrea, Congresul PDL din 23 martie e esențial pentru viitorul formațiunii din Modrogan, nefiind vorba despre un candidat sau de altul, ci despre un om care să ridice partidul. ”„Puterea USL va pieri încet şi pe limba ei. Oamenii se vor trezi repede din mirajul în care au fost prinşi de putere", spune Udrea.

Emil Boc a declarat astăzi că susține candidatura la Elenei Udrea la șefia Partidului Democrat Liberal.

Trei democrat-liberali, Elena Udrea, Vasile Blaga și Monica Macovei au anunțat că vor candida la președinția PDL de la Congresul partidului din 23 martie. Numele lui Emil Boc a fost și el invocat și vehiculat, ipoteză alimentată de o declarație a președintelui Traian Băsescu, care, întrebat pe cine preferă dintre Elena Udrea și Vasile Blaga, a răspuns Emil Boc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel