Udrea: Dacă Băsescu vrea să conducă PDL, o va face. Nu pot fi şefa lui
Data publicării:
Autor: Diana Dan, dianadan
WhatsApp

Elena Udrea a declarat că nu-i va putea fi şef lui Traian Băsescu niciodată, nici măcar atunci când i se va încheia mandatul de preşedinte al României şi se va întoarce în Partidul Democrat Liberal.

"Situaţia asta nu se va întâmpla vreodată. În orice situaţie, nu voi putea fi eu vreodată şefa lui Traian Băsescu", a spus Elena Udrea, sâmbătă, la Sibiu. După întâlnirea cu susţinătorii săi din PDL, fostul ministru al Turismului a adus câteva completări: "Cred că trebuie să continuăm să fim într-un parteneriat, într-o echipă, şi după 2014. Sub ce formă Traian Băsescu va continua să facă politică, trebuie să ne spună chiar dânsul. Dacă va vrea vreodată să conducă PDL, evident că-l va conduce Traian Băsescu".

Întrebată dacă se va da deoparte de la conducerea PDL pentru a-i face loc lui Traian Băsescu, Udrea a menţionat că "Traian Băsescu şi-ar dori să fie votat într-o competiţie, Cunoscându-l pe preşedinte, sunt convinsă că n-ar accepta să se dea nimeni la o parte pentru a prelua funcţia. Cred că şi-ar dori foarte mult să fie votat de tot partidul, într-o competiţie."

Udrea: Am curaj să mă lupt cu Ponta, Antonescu şi Voiculescu, cu toţi trei la un loc

“Am intrat în această competiţie pentru preşedenţia PDL pentru că eu cred că pot aduce energia, pot avea forţa, pot avea curajul de a reconstrui acest partid, de a face schimbarea de care aveam nevoie, de a mă lupta cu USL-ul, cu domnul Ponta, Antonescu, Voiculescu, cu toţi trei la un loc. Cred că voi câştiga aceste alegeri”, a declarat Udrea pentru a-şi convinge colegii de partid să o voteze ca preşedinte al PDL.

 Elena Udrea a fost sâmbătă la Sibiu pentru a-şi prezenta moţiunea "Noul PDL. O nouă Românie" pentru alegerile interne din PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel