Udrea cere USL excluderea lui Voiculescu
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
elena-udrea-dc2
elena-udrea-dc2

Elena Udrea le-a cerut lui Crin Antonescu şi Victor Ponta să solicite celor din PC să îl excludă din partid pe Dan Voiculescu.  În caz contrar, deputatul PDL propune excluderea Partidului Conservator din USL. Motivul invocat este obstrucţionarea justiţiei. 

,,Aşa cum bine intuiam săptămâna trecută, Voiculescu şi-a mai dat o dată demisia din Parlament pentru a fugi de Justiţie, provocând o nouă amânare a judecării dosarului ICA, în care este acuzat de corupţie. Că dă dovadă de laşitate nu este neapărat neaşteptat din partea unui om care şi-a turnat rudele la Securitate, pe noi trebuie însă să ne intereseze faptul că jongleriile lui Voiculescu cu legea afectează nu numai imaginea actualei puteri, ci a întregii clase politice româneşti şi, implicit, a României în plan internaţional. Suntem ruşinea Europei dacă tolerăm indiferenţi această situaţie", a comentat luni democrat-liberala, conform NewsIn, citat de pesurse.
Udrea le-a cerut public lui Crin Antonescu şi Victor Ponta ,,să se delimiteze" de gestul lui Dan Voiculescu şi să solicite partenerilor din PE să-l excludă pe acesta, iar în caz contrar să scoată Partidul Conservator din USL. ,,Le cer public celor doi copreşedinti ai USL, Premierul Victor Ponta şi şeful Senatului, Crin Antonescu, să se delimiteze de gestul lui Voiculescu, să solicite partenerilor din PC să-l excluda pe Dan Voiculescu pentru obstrucţionarea Justiţiei, iar, în caz contrar, să scoata Partidul Conservator din Uniune ca semn că nu încurajează aceste practici", a susţinut fostul ministru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel