Udrea candidează împotriva lui Blaga la șefia PDL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
udrea șefie pdl dc
udrea șefie pdl dc

Democrat-liberala Elena Udrea a declarat astăzi că va candida la alegerile pentru stabilirea președintelui Partidului Democrat Liberal.

Fostul ministru al Turismului a anunțat că în urma discuțiilor recente cu unii dintre colegii săi, s-a decis să concureze pentru șefia PDL. ”Partidul are nevoie de o schimbare. Am curajul, forța și energia să vin cu un proiect nou. Experiența de peste opt ani este suficientă pentru a garanta că mă pot bate cu Dan Voiculescu, Crin Antonescu și Victor Ponta. O să lupt cu minciunile USL. Trebuie să energizăm partidul și să aducem înapoi electoratul de centru-dreapta”, a declarat Elena Udrea.

”Candidez pentru viitorul PDL împotriva trecutului acestui partid”, a continuat ea.

Elena Udrea a explicat că decizia ei vine ca urmare a unor discuții cu colegii de partid, purtate ”în ultima perioadă”. Întrebată dacă PDL este pregătit să fie condus de către o femeie, deputatul a dat exemplul alegerii lui Victor Ponta la conducerea PSD, o mișcare de asemenea surprinzătoare, dar care s-a dovedit a fi una de succes pentru social-democrați.

Actualul președinte al PDL, Vasile Blaga, a declarat la scurt timp după anunțul Elenei Udrea, că va candida împotriva fostului ministru al Turismului la viitoarele alegeri. ”E un lucru normal (candidatura Elenei Udrea - n.r). Cel mai bun să câștige”, spune Vasile Blaga. El declara ieri că va propune ca data Convenției Naționale a PDL, unde se va alege și șeful formațiunii, să fie 23 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel