Udrea, arest domiciliu. Ciutacu: Fabuloasă hotărâre
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Înalta Curte pentru Casație și Justiție a înlocuit marți măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu în cazul deputatului Elena Udrea. Decizia este definitivă.

Judecătorii au impus Elenei Udrea mai multe obligații, printre care: să nu comunice cu Dorin Cocoș, Dinu Pescariu, Ana Maria Topoliceanu sau cu membrii familiilor acestora, direct sau indirect; să nu comunice informații referitoare la acuzația penală presei sau prin rețelele de socializare.

Victor Ciutacu, jurnalist România TV, a opinat pe marginea acestui subiect.

"Fabuloasă hotărârea de a o plasa pe Elena Udrea în arest la domiciliu cu o seară înainte de votul din Parlament privind noua cerere de arestare preventivă. Sunt curios cum ajunge la Casa Poporului și, în caz c-o va face, dacă DNA va considera că discursul ei public, deci implicit și pentru presa pe care nu are voie s-o contacteze, va fi tratat ca o încălcare a condițiilor dispuse de instanță", a scris Victor Ciutacu pe contul său de Facebook.

"Sper că tot eu sunt vinovat că Udrea nu stă înlănțuită și cu bila de picior", a adăugat realizatorul emisiunii "Ediția de seară", de la România TV.

Victor Ciutacu a făcut un comentariu și referitor și la faptul că avocatul Elenei Udrea a venit - pentru prima dată - în emisiune sa.

"La mine a apărut avocatul ei, eu am scris că-i înjositor tratamentul, clar am influențat instanța. Plus că-s "apropiatul lui Cocoș", ca să citez din imbecilii de serviciu", a subliniat jurnalistul.

VEZI ȘI: REACȚIA lui Badea după ce Udrea a fost plasată în arest la domiciliu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel