Udrea ar putea candida la șefia PDL când va fi nevoie de ea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
udrea ddcce
udrea ddcce

Democrat-liberala Elena Udrea a vorbit vineri, la Rtv, despre o posibilă candidatură la la șefia PDL, spunând că ”în viața mea de om politic este posibil orice”. Fostul ministru al Turismului nu a menționat dacă va susține candidatura lui Vasile Blaga, sau o moțiune separată la Convenția Națională a partidului.

"În momentul acesta sunt discuţii în partid. E important pentru toţi să acţionăm ca o echipă şi vom vedea dacă vin mai multe propuneri", a declarat Elena Udrea, adăugând că deocamdată nu a a existat o dezbatere cu privire la depunerea mai multor moţiuni penru Convenţia Naţională din primăvară.

"Nu a existat nicio astfel de discuţie în PDL până la acest moment. Sigur, voi susţine acea moţiune din PDL care va putea arăta un drum înainte pentru acest partid, care va da un impuls să lupte. Drumul actual nu e cel bun, cu toţii suntem de acord. Sunt convinsă că şi domnul Blaga va veni cu un proiect în convenţie. Să vedem ce se propune în partid şi vom vedea ce proiect urmăm", a spus demnitarul.

Elene Udrea nu exclude o eventuală candidatură la președinția PDL. "În viaţa mea de om politic e posibil orice", a afirmat deputatul democrat-liberal, explicând că momentul cel mai potrivit pentru a candida la şefia PDL este "atunci când simţi că partidul are nevoie de tine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel