UDMR l-a trădat pe Victor Ponta: "Votaţi cu cine credeți de cuviință"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Kelemen Hunor, președintele UDMR, a făcut, joi, după o discuţie cu liderii Uniunii, un apel către liderii maghiari: "Votaţi cu cine credeţi de cuviinţă!" Liderul UDMR l-a criticat pe Victor Ponta pentru faptul că e susţinut în campania pentru prezidenţiale de PRM.

Consiliul Permenent al UDMR a stabilit, joi, la Cluj-Napoca, să lase la latitudinea electoratului decizia de a sprijini un candidat sau altul în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, afirmă surse din cadrul Uniunii, citate de Mediafax

"Decizia voastră, a electoratului maghiar, este foarte îngreunată de o altă întâmplare, de revenirea în ecuaţia politică a lui C. V. Tudor. Sprijinul lui Vadim şi mai ales crearea unui protocol cu un partid din arcul guvernamental a fost un gest neaşteptat. Credem că nu putem să fim alături de Vadim nici măcar pentru o oră. Vadim reprezintă, în percepţia noastră, toate principiile împotriva cărora noi am luptat în 25 de ani - naţionalismul extremist, intoleranţa şi ura faţă de maghiari. Acest protocol nu a fost semnat cu PSD", a declarat, joi, Kelemen Hunor.

Citește și: Eckstein Kovacs Peter, despre protocolul UNPR-PRM

"Nu intelegem de ce a fost scos de dupa cordonul sanitar acest personaj extremist, nationalist cu ura fata de maghiari", a spus Kelemen Hunor.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel