Data actualizării:
Data publicării:

Polițiștii fac percheziții în apartamentul din Sibiu în care s-ar fi ascuns ucigașii lui Adrian Kreiner

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN

Polițiștii fac percheziții în apartamentul din Sibiu în care s-ar fi ascuns până acum ucigașii lui Adrian Kreiner.

UPDATE:

Informațiile pe surse nu se confirmă. Cei trei indivizi care l-ar fi ucis pe afaceristul Adrian Kreiner nu au fost prinși. La această oră polițiștii fac percheziții în apartamentul din Sibiu în care s-ar fi ascuns până acum aceștia. Totuși, indivizii nu se aflau acolo.

Știrea inițială:

Cei trei indivizi care l-au ucis pe afaceristul Adrian Kreiner ar fi fost prinși, potrivit unor surse citate de Antena 3 CNN.

"Din informațiile pe care le avem pe surse, cei trei indivizi au fost prinși undeva la intrarea în Sibiu, undeva în zona străzii Doamna Stanca. Acolo cei trei ar fi avut un apartament închiriat. Polițiștii au tot strâns în ultimele zile probe și au reușit să ajungă la ei și au făcut percheziții. Știm că în acest moment polițiștii se află la aceste percheziții.

Din informațiile pe care le avem cei trei indivizi au fost prinși iată la o săptămână de când au jefuit casa omului de afaceri și l-au bătut pe acesta cu o sălbăticie ieșită din comun. Peste 50 de polițiști au fost implicați în rezolvarea acestui caz, șocant, dacă ne gândim că hoții l-au legat pe Adrian Kreiner de mâini și de picioare, l-au bătut și l-au asfixiat apoi cu o pernă. Urmează în mod normal audierea celor trei indivizi și sunt o serie de amănunte importante din anchetă la care aceștia vor trebui să răspundă. În primul rând vor trebui să spună dacă au acționat singuri sau dacă au fost plătiți de cineva să îl omoare pe Adrian Kreiner. La cum arată datele din anchetă este posibil ca aceasta să fi fost principala misiune a agresorilor și anume să îl elimine pe omul de afaceri.

Dacă se confirmă această ipoteză că jaful a fost mascat de o răzbunare, atunci ancheta va fi extinsă. Hoții vor trebui să explice la comanda cui au acționat și cine sunt cei care au vrut să îi facă rău omului de afaceri. Tot pe surse se știe că ar fi vorba despre niște cetățeni din Pakistan, însă această informație deocamdată nu o pot confirma", a relatat Andrei Naiță, corespondent Antena 3 CNN

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel