Ucigașul lui Marian Cozma, eliberat
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Ucigașul sportivului Marian Cozma a fost eliberat mai devreme din închisoare. 

Maghiarul Sztojka Ivan, cel care l-a ucis pe handbalistul Marian Cozma, a părăsit închisoarea mai devreme cu patru ani. Motivul eliberării înainte de termen este "buna purtare". Avocații acestuia au declarat că acesta "a muncit în inchisoare și a studiat, obținând o diplomă în psihologie. despre psihicul uman", conform Libertatea.

Informația despre eliberarea ucigașului a venit de la un martor care nu a dorit să își dea numele. Acesta susține că Ivan a dat o petrecere la eliberare și și-a cumpărat o mașină de lux. 

De la 18 ani de pușcărie, la cinci

 Marian Cozma, care juca atunci la Veszprem, a fost ucis, cu un cuțit, pe scările localului Patriota, din Veszprem, pe 8 februarie 2009. Deși în primă instanță Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă, iar Sztojka Ivan a primit 20 de ani de închisoare, în apel, primii doi au primit 18 ani, iar cel de-al treilea doar opt. Lucrurile s-au schimbat în Curtea Supremă de Justiție din Ungaria unde, lui Ivan i s-a mărit pedeapsa de la opt la 13 ani și ulterior a fost redusă la nouă. În final acesta a executat doar cinci ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel